Dextrocin krem dudaklara mı sürülür? Dextrocin krem ne işe yarar? Dextrocin krem 2023 fiyat

Dextrocin kremin ne işe yaradığı ve nasıl kullanıldığı son dönemlerde cilt problemi yaşayan insanlar tarafından merak edilmeye başladı. Dextrocin krem nasıl kullanılır? Kimler kullanabilir? 2023 fiyatı nedir? Merak edilen tüm bilgileri derledik.

Dextrocin krem, vücutta meydana gelen yara veya yanmaları iyileştirmesi amacıyla kullanılmaktadır. Özellikle son dönemlerde akne problemi yaşayan insanlar, dudaklarda uçuk çıkması problemiyle karşı karşıya kalmaktadır. Bu uçukların tedavisi için de Dextrocin krem kullanılmaktadır. Peki bu krem ne işe yarar? Nasıl kullanılır? İşte tüm cevaplar...

DEXTROCİN KREM NE İŞE YARAR?

Dextrocin krem, yüzde ya da vücutta oluşabilecek bakterilerin ürümesini engelleyen bir tür antibiyotiktir. Ciltteki bakterilerin geçmesini sağlayan topikal antibiyotik olarak geçer. Genellikle uzman doktorlar cilt enfeksiyonu teşhislerinde bu kremin kullanılmasını uygun görür. Bu krem, var olan bakterileri öldürerek yeni bakterilerin oluşmasını engelleyecek şekilde bir tedavi sağlar. Bunlar dışında çıban, kıl kökünde çıkan iltihaplar, apse veya lezyon gibi sorunların tedavisi için de bu kremin kullanılması uygun görülür. Ancak unutmamalısınız ki, bu ilaç yalnızca doktor reçetesiyle eczaneden alabileceğiniz bir ilaçtır. Bu sebepten kendi doktorunuza danışmadan ilacı kullanmamız gerektiğini unutmayınız.

Dextrocin kremi kullanmadan önce bilmeniz gerekenler;

Kremin etken maddesine ya da içeriğine karşı bir alerjiniz bulunuyorsa kesinlikle kullanmayın. Etken madde: a/a mupirosin (%2 mupirosin kalsiyum olarak) Yardımcı maddeler: Likid parafin, saf su, benzil alkol, setil alkol, stearil alkol, makrogol setostearil eter, fenoksietanol, ksantan gum (E415)

Kremi buzdolabınızda muhafaza etmeyin.

Kremi en fazla 10 gün (doktor tavsiyesiyle) kullanın.

Kremin göz çevrenize, burnunuza gelmediğinden emin olun.

DEXTROCİN KREM 2023 FİYAT

Dextrocin kremin 2023 güncel fiyatı ortalama 70-73,75 TL arasındadır.

Sonraki Haber