Doğu Karadeniz'de sağanak bekleniyor! Yarın öğle saatlerinde başlayacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen hava durumu uyarısına göre Doğu Karadeniz'de sağanak bekleniyor. Yarın öğle saatlerinde başlayacak yağışlar hangi illeri etkileyecek? İşte yanıtı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Doğu Karadeniz'de yaşayanlar için sağanak yağış uyarısında bulundu. Yapılan son değerlendirmelere göre Trabzon'un doğusu, Rize çevreleri ile Artvin'in kuzeyinde yarın öğle saatlerinden itibaren yağış bekleniyor. Vatandaşların sağanak yağışın oluşturabileceği olumsuz koşullara karşı tedbirli olması gerekiyor.

DOĞU KARADENİZ'DE SAĞANAK BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden gelen son hava durumu tahmin raporuna göre Trabzon'un doğusu, Rize çevreleri ile Artvin'e sağanak geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise sağanak yağış hakkında Doğu Karadeniz'deki vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı sağanak uyarısı:

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (Salı) öğle saatlerinden itibaren Trabzon'un doğusu, Rize çevreleri ile Artvin'in kuzeyinde yerel olarak kuvvetli (25-60 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu sağanak uyarısına göre Trabzon'un doğusu, Rize çevreleri ile Artvin'in kuzeyinde yaşayan vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

Sonraki Haber