Doğu Perinçek'ten HAMAS'ın yeni lideri Sinvar'a tebrik mesajı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, HAMAS'ın Yeni Siyasi İşler Büro Başkanı seçmesi sebebiyle HAMAS'a tebrik mesajı yayımladı.

İran'da şehit edilen HAMAS Siyasi Büro Başkanı Heniyye yerine Yahya Sinvar seçildi. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, HAMAS'ın Yeni Siyasi İşler Büro Başkanı seçmesi sebebiyle HAMAS'a tebrik mesajı yayımladı.

Perinçek mesajında "Kahraman Heniyye’nin kanı ve canıyla her şeyini adadığı Kudüs ve Mescid-i Aksa’nın özgürleştirilmesi, bağımsız Filistin Devleti’nin dünya çapında tanınması mücadelesi Sizin liderliğinizde kararlılıkla devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Perinçek'in mesajı şöyle:

Sayın Yahya Sinvar,

Filistin İslami Direniş Hareketi (HAMAS) Siyasi Büro Başkanı,

HAMAS Siyasi Büro Başkanı seçilmeniz vesilesiyle sizin şahsınızda HAMAS Liderliğini ve Emperyalist-Siyonist saldırganlığa direnen kahraman Filistinlileri kutluyoruz.

Kahraman Heniyye’nin kanı ve canıyla her şeyini adadığı Kudüs ve Mescid-i Aksa’nın özgürleştirilmesi, bağımsız Filistin Devleti’nin dünya çapında tanınması mücadelesi Sizin liderliğinizde kararlılıkla devam edecektir.

Filistinlilerin ve sizlerin gözlerinizdeki, zihinlerinizdeki ve yüreklerinizdeki kararlılık İsrail’i çaresiz bırakmaktadır. Karadan, havadan, denizden kuşattıkları Gazze teslim alınamamaktadır. Gazze’deki bu gerçek İsrail’in sonunun geldiğini müjdelemektedir. ABD emperyalizmi ve İsrail Siyonizmi Gazze ve Batı Şeria’ya gömülecektir. Zafer Filistin’in olacaktır, Türkiye’nin ve bütün insanlığın olacaktır.

Başkenti Doğu Kudüs olan, toprakları bütünleşmiş bağımsız Filistin Devleti’ni kurma mücadelesinde Türk Milleti ve Vatan Partisi olarak sonuna kadar yanınızdayız. Bugün Filistinli olmak, kahraman olmaktır. Hepimiz Filistinliyiz!

Candan kardeşlik duyguları ve saygılarımla.

Sonraki Haber