Doktorlar bile etkisine şaşırıyor! Yalnızca 1 çay kaşığı mide yanmasını anında geçiriyor...

Mide yanması ve mide ekşimesini anında geçiriyor. 1 litre suya 1 çay kaşığı eklemek yetiyor. O kadar hızlı etki gösteriyor ki doktorlar bile sonuca şaşırıyor...

Mide ekşimesi ve mide yanması problemlerini yaşıyorsanız, İngiliz karbonatı derdinizin dermanı olabilir. 1 litre suya ekleyeceğini 1 çay kaşığı İngiliz karbonatı ile sindirim sistemi hastalıkları ile baş edebilirsiniz. Ayrıca İngiliz karbonatı ile fazla kilolarınızdan da kurtulabilirsiniz.

İNGİLİZ KARBONATI MİDE İÇİN NASIL KULLANILIR?

İngiliz karbonatı içeriğinde bulunan asit düzenleyici maddelerle mide rahatsızlıkları tedavisinde oldukça fayda sağlıyor. Mide ekşimesi, mide yanması ve diğer sindirim sorunlarında doktor kontrolünde İngiliz karbonatı içebilirsiniz. “İngiliz karbonatı nasıl içilir?” diye düşünüyorsanız 1 litre suya 1 çay kaşığı İngiliz karbonatı eklemeniz yeterli. “İngiliz karbonatı aç mı tok mu içilir?” sorusunun cevabı ise farklılık gösterebiliyor. Ancak hazırladığınız İngiliz karbonatlı suyu akşam yemeklerinden sonra içmemeye özen gösterin. Bir hafta her gün İngiliz karbonatlı su içtiğinizde bir sonraki hafta bu karışımı tüketmemelisiniz.

İNGİLİZ KARBONATI ZAYIFLATIR MI?

Son zamanların en popüler ürünleri arasında bulunan İngiliz karbonatı, düzenli spor ve beslenme ile birlikte kullanıldığında zayıflamaya yardımcı bir etken olarak karşımıza çıkıyor. Elbette yalnızca İngiliz karbonatının zayıflatma etkisi bulunmuyor. Ancak İngiliz karbonatının asit dengeleyici alkali yapısı metabolizmanın hızlanmasına yardımcı oluyor. Böylece yağ yakımını destekliyor ve kilo verme sürecinde destekleyici bir gıda takviyesi olarak listelerde yerini alıyor. Zayıflama sürecinize yardımcı olması için İngiliz karbonatı kullanmak istiyorsanız mutlaka bir diyetisyen hekime danışmalısınız.


İngiliz karbonatının zararları nelerdir?

İngiliz karbonatı doktor kontrolünde ve dikkatli kullanıldığı takdirde birçok konuda fayda sağlayan bir ürün. Ancak her üründe olduğu gibi İngiliz karbonatının da olası yan etkileri mevcut. İngiliz karbonatının en yaygın yan etkileri arasında mide sorunları, tansiyon, sodyum toksisitesi ve sıvı dengesizliği gibi sorunlar yer alıyor. Bununla birlikte yanlış kullanımdan kaynaklı zehirlenmelere de yol açabiliyor. Özellikle tıbbi amaçlar için kullanılan sodyum bikarbonat ampulün mutlaka doktor kontrolünde kullanılması gerekiyor.

Sonraki Haber