Dolandırıcıların hedefinde bu kez Behzat Uygur var

Sapanca'daki Bungalov dolandırıcıları bu kez oyuncu Behzat Uygur'un oğlu yönetmen Behzat Uygur'un vergi levhasını kullanarak kişileri dolandırmaya çalıştılar.

Yaz aylarının gelmesiyle tatil sezonu açıldı. Konaklama için online tatil sitelerini tercih edenlerin yanı sıra sosyal medya üzerinden açılan işletme hesaplarından da rezervasyon yapılabiliyor.

Tatil sezonunun başlamasını fırsat bilen dolandırıcıların yeni yöntemi, olmayan bungalov evleri sosyal medya hesabından kiralamak oldu. Konuyla ilgili pek çok kişi daha önce şikayette bulunmuştu.

Dolandırıcılar bu kez oyuncu Behzat Uygur'un oğlu yönetmen Behzat Uygur'un vergi levhasını kullanarak kişileri dolandırmaya çalıştılar.

Behzat Uygur sosyal medya hesabında avukatı tarafından hazırlanmış olan kamuoyu duyurusunu "Talihsiz bir olay yaşadık, lütfen açıklamayı dikkate alın ve ben olduğumdan emin olmadığınız kimsenin hesabına para göndermeyin." şeklinde paylaştı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN DUYURU İSE ŞÖYLE;

"Müvekkilim Behzat Uygur'un ticari faaliyetleri kapsamında adına düzenlenmiş olan "Vergi Levhası" kötü niyetli üçüncü kişiler tarafından ele geçirilmiş olmakla dolandırıcılık amacıyla kullanıldığı tespit edilmiştir. Müvekkilimin "Yönetmenlik" ve "Gayrimenkul danışmanlığı" dışında herhangi bir ticari faaliyeti bulunmamaktadır. Dolandırıcıların özellikle Sakarya ilinin Sapanca ilçesinde bungalov ev kiralamak üzere müvekkilin vergi levhasını kullanarak kişileri dolandırmaya çalıştıkları belirlenmiş olmakla, müvekkilim Behzat Uygur'un bu kişilerle herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.

Bu bilgiler dahilinde, sizlerden müvekkil Behzat Uygur'un vergi levhası ile, müvekkile ait olmayan bir banka hesabına para göndermeniz istenmesi halinde durumu ivedilikle bildirmeniz ve 3. kişilerin hesaplarına para göndermemeniz gerektiğini bildirir, bahsi geçen kişiler hakkında hukuki sürecin başlatıldığını kamuoyunun bilgisine sunarız."

Sonraki Haber