Dolandırıcıların son kurbanı Cansu Canan Özgen oldu! Bakın 450 bin lirasını nasıl kaptırdı...

Kendilerini banka görevlisi olarak tanıtan dolandırıcılar Cansu Canan Özgen'i ikna edip hesabına erişerek, 450 bin lirasını başka bir hesaba aktardı. Özgen'in, savcılığa suç duyurusunda bulunmasıyla başlayan soruşturmada, şüpheli bir kişi hakkında 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Dolandırıcıların hedefindeki isim bu kez ünlü sunucu Cansu Canan Özgen oldu. Mustafa A. isimli kişi banka numarasına benzeyen bir hat ile Cansu Canan Özgen'i aradı. Arayan kişi kendisini banka görevlisi olarak tanıttı ve ünlü sunucuya hesap güvenliği için işlem yapılması gerektiğini söyledi.

450 BİN LİRA DOLANDIRILDI

Cansu Canan Özgen, hatta kendisini arayan kişinin banka görevlisi olduğuna ikna oldu. Şüpheli kişi, özel banka bilgilerine eriştiği sunucunun hesabından 450 bin lira başka hesaba transfer yaptı. Sabah Gazetesi'nin haberine göre; dolandırıldığını fark eden Özgen, savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sonrası şüpheli Mustafa A. ekipler tarafından tespit edildikten sonra kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahıs işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CANSU CANAN ÖZGEN KİMDİR?

23 Eylül 1989 tarihinde İstanbul'da doğdu. Anne tarafından Erzurumlu baba tarafından Selanik göçmeni bir aileden gelmektedir. İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü mezunudur. BJK TV'de başladığı sunuculuk kariyerinde daha sonra Habertürk TV'ye geçmiş, burada çalıştığı 2013-2018 yılları arasında haber kuşaklarında sunuculuk yapmış, ayrıca gizem-strateji ve tarihsel konuların ele alındığı "Öteki Gündem" programı ile ekranlara gelmiştir.

2018'de Habertürk TV'den ayrılarak A Haber Kanalı'na geçerek bir süre hafta sonu haber kuşaklarını sunan Özgen 2019 yılının başından itibaren aynı yayın grubuna bağlı A Para kanalına geçerek Cuma geceleri yayınlanan "Gündem Dışı" programıyla ekranlara gelmeye devam etmiştir. 1 Ağustos 2019'da A Para kanalından ayrılan Özgen, TV8'e geçerek "8'de Bugün" programıyla ekranlara gelmeye başlamıştır. 2021'de ise "Cansu Canan Özgen'le 40" programını sunmaya başlamıştır.

Sunuculuk kariyeri dışında bireysel olarak ve sanat tarihçisi Talha Uğurluel ile birlikte kitaplar yazıp yayınlayan Cansu Canan Özgen ayrıca birçok kitap semineri ile fuarda konuşmacı olarak yer almıştır.

Sonraki Haber