Dolarda sınırlı hareket! '3 ay sonra başlayabilir' dedi! 26 Eylül 2024 güncel döviz kurları

Dolar kurunda riskli yükseliş başladı. Piyasa yorumcusu İslam Memiş yatırımcıya uyarıda bulunarak ‘Aralık’ta başlayıp Şubat’a kadar devam edebilir.’ dedi. 26 Eylül 2024 Dolar, Euro kaç liradan satılıyor?

Dolar her gün yükselerek yeni seviyesine doğru yol aldı. Piyasa yorumcusu İslam Memiş ‘Sancılı geçecek! Aralık’ta başlayıp Şubat’a kadar devam edebilir.’ Uyarısında bulundu. Kapalıçarşı’da Dolar, Euro, İngiliz Sterlini, İsviçre Frangı ve diğer döviz kurlarında güncel rakamlar…

'DOLAR 38 TL OLABİLİR'

Jeopolitik risklere dikkat çeken Piyasa yorumcusu İslam Memiş “Baskılanan kur tekrar yukarı gidebilir. 8’den 18’e, 18’den 28’e, 28’den 34’e nasıl gitmişse 38 TL’ye de öyle gidebilir. Yılın son çeyreği için savaş risklerine odaklanmak ve açıkta kalmamak gerek. Yılın son çeyreği küresel piyasalarda bugünden daha sancılı geçmesini bekliyorum. ‘Kusursuz Fırtına’ Aralık’ta başlayıp Şubat’a kadar devam edebilir.” İfadelerini kullandı.

Kapalıçarşı’da dolar 34,21 TL, Euro 38,10 TL, İngiliz Sterlini 45,58 TL ve İsviçre Frangı 40,16 TL satış fiyatı ile alıcı buluyor. Peki Bankalararası piyasada döviz kurları kaç lira?

26 EYLÜL 2024 GÜNCEL DÖVİZ KURLARI

AYDINLIK'IN NOTU: Görüşler tamamen şahsa aittir. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sonraki Haber