Dolarda Trump etkisi! Dolar gücüne güç katacak! Dolar kaç lira oldu! 21 Ekim 2024 döviz kurları

İç ve dış piyasayı etkileyen döviz kurundaki değişimler vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Dolar ve Euro’da hareketlilik devam ediyor. 21 Ekim 2024 Dolar, Euro, İngiliz Sterlini ve İsviçre Frangı serbest piyasada kaç liradan satılıyor?

Dolar kurundaki baskı devam ediyor. Yükselmeye çalışan dolar, geri çekiliyor. Euro kurunda ise toparlanma başladı. Kapalıçarşı’da dolar, Euro kaç lira oldu?

DOLAR’DA TRUMP ETKİSİ

ABD başkanlık seçimleri yaklaşırken, Donald Trump’ın seçilme ihtimalini artmasının ABD Doları üzerinde de yükseliş etkisi yaratacağı konuşuluyor. Trump’ın başkanlığı kazanması durumunda Avrupa’ya ve Çin’e yüksek gümrük vergiler uygulayacağı duyurdu. Bu olursa doların ciddi anlamda değerleneceği konuşuluyor. Dolar, Euro karşısında gücüne güç katabilir.

Analistler Trump'ın öne geçmesinin doları yükselteceğini söylerken, Euro'da da toparlanmanın anahtarının ECB Başkanı Lagarde'da olduğu belirtiliyor.

Kapalıçarşı’da dolar 34,25 TL, Euro 37,23 TL, İngiliz Sterlini 44,66 TL ve İsviçre Frangı 39,52 TL ile yeni haftaya başladı.

21 EKİM 2024 DÖVİZ FİYATLARI

AYDINLIK'IN NOTU: Görüşler tamamen şahsa aittir. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sonraki Haber