Dolmabahçe’de futbol zirvesi

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi’nde, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç ve Süper Lig’de yer alan kulüplerin başkanlarının katıldığı bir toplantı yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi’nde, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç ve Süper Lig’de yer alan kulüplerin başkanlarının katıldığı bir toplantı yapıldı.

FUTBOLUN GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI

Toplantının ardından basın mensuplarına konuşan Kasapoğlu, “Kulüplerin sorunlarını, güncel meseleleri ve futbolun yarınları adına her zamanki gibi ortak aklı ortaya koyan, farklı görüşleri masaya yatırdığımız bir toplantı gerçekleştirdik.” dedi.

Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Yasa Tasarısı’nın kanunlaştığını hatırlatan Kasapoğlu, “Hem finansal hem idari anlamda, futbolumuzun yarınları adına çok güzel gelişmelere öncü bir durum var. Ve bunun gerektirdiği birtakım düzenlemeler, uyum çalışmaları var. Bu vesileyle hummalı bir hazırlığı ilgili kuruluşlarla devam ettiriyoruz.” diye konuştu.

Kasapoğlu, şunları kaydetti: “Finansal anlamdaki yeni durum, denk bütçe konusu, idari anlamda hesap verebilirlik noktasındaki yönetim anlayışı, yeni dönemde kulüplerin, yönetimlerin önemli gündemleri. Biz de bunların takipçisi, destekçisi olacağız.”

Sonraki Haber