Dursun Özbek'ten Avrupa mesajı

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün ağustos ayı olağan divan kurulu toplantısında konuştu. Özbek, "Avrupa'da da başarılı olmamız gerekiyor. Kurduğumuz kadro ve önümüzdeki oluşabilecek eklemelerle bunu başarabileceğimize inanıyorum." dedi.

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün ağustos ayı olağan divan kurulu toplantısında konuştu. Yeni sezon ve transfere ilişkin Dursun Özbek, "Futbol takımımız Süper Kupa'da aldığımız üzücü sonuçtan sonra sezona galibiyetle başladı. Geçtiğimiz sezon hocamızla yaptığımız planlama, şampiyon takımımızda 3 bölgeye transfer yapmaktı. 3 Ağustos itibariyle bu transferleri tamamlamış bulunuyoruz. Bu sezon hedefimiz 25. şampiyonluğumuzu kazanıp 5. yıldızımızı göğsümüze takmak ve taraftarlarımızı gururlandırmaktır." değerlendirmesinde bulundu.

DURSUN ÖZBEK'TEN AVRUPA SÖZLERİ

Dursun Özbek sözlerini şöyle sürdürdü, "Tek hedefimiz bu değil. Avrupa'da da başarılı olmamız gerekiyor. Kurduğumuz kadro ve önümüzdeki oluşabilecek eklemelerle bunu başarabileceğimize inanıyorum." Özbek sözlerini şöyle tamamladı, "Hiçbir başarı kazanmamak ve katma değer yaratmamakla itham edildik. İki senedir şampiyon olan bir takım yaratmadık mı? Kendi imkanlarımzla Florya arazimizin yanındaki araziyi almak, Bankalar Birliği Anlaşması'nda çıkmak için son noktaya gelmek mühim değil mi? Kemerburgaz'da 14 bin 500 metre karelik bir tesis yaratmak başarı yaratmak değil mi? Ben ve arkadaşlarım sizlere verdiğimiz sözleri gerçekleştirmek için çalışmaya devam ediyoruz."

Sonraki Haber