Dursun Özbek'ten derbi açıklaması: Evde yatarak izledim

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek derbi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Özbek, "Bizim için Fenerbahçe maçları kolay derbiler." dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, HT Spor'a açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı derbi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

DURSUN ÖZBEK'İN AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE:

"Derbi maç öncesi çok rahattım. Maçı evde yatarak izledim. Okan hoca da takımı çok iyi hazırladı. Galatasaray için Fenerbahçe derbileri artık alışkanlık haline geldi. Bizim için Fenerbahçe maçları kolay derbiler... Derbi maç için bir prim vereceğiz. Eğer hakemin verdiği o uyduruk penaltı olmasaydı, maç 5-6'lık maçtı. Hakemin bunu farkettiğini düşünüyorum. Hakemin penaltı kararı, farkın açılmasını engelledi."

Karaborsa iddiaları hakkında da konuşan Özbek şunları söyledi:

"Karaborsa bilet konusunda ortada bir kanıt yok. İddianın altını dolduracak bir şey yok. Bu bir dedikodu. Bu konu konuşulmaya başlandığında çıktım dedim ki; "Benim kapım açık. Elinizde ne kanıt var?" Kimse bir şey getirmedi. Son zamanlardaki konuşmalara dikkatinizi çekmek istiyorum.

Bu konu şu anda yargıda. Karaborsa dünyada var. Portallar var internette, bütün maçların biletleri karaborsa yoluyla satılıyor. Kendi yönetimimden kimsenin savcılık tarafından çağrılması söz konusu değil. Bu bir dedikodu olarak kaldı. Hukuka intikal ettiği için yakında neticelenecektir. Bunun Galatasaray'a zarar vermek için ortaya çıkartılan bir dedikodu olduğunu düşünüyorum.

Sonraki Haber