Edin Visca’nın içi içine sığmıyor: Trabzonspor Şampiyonlar Ligiʼni hak ediyor!

SÜPER Ligʼin son şampiyonu Trabzonsporʼun Bosna Hersekli oyuncusu Edin Visca, hedeflerinin bu sezon yeniden şampiyon olarak kupayı kaldırmak olduğunu söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenyaʼda sürdüren bordo-mavili takımda Edin Visca, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Visca, 6 ay önce Trabzonspor’a geldiğini hatırlatarak, “Çok güzel bir sezon yaşadık. Herkes müthiş bir performans gösterdi ve sonunda şampiyon olduk, tarih yazdık. Trabzonspor camiası için unutulmaz bir sezon oldu.” dedi.

‘ABDÜLKADİR ÖMÜR İLE KONUŞTUK VE...’

Artık önlerine baktıklarını belirten Visca, “Şimdi yeni bir sezon, yeni bir kamp dönemi başladı. (Slovenyaʼda) Yeni sezona hazırlanmak için otel, sahalar mükemmel, her şey mükemmel. Ben de buraya motive bir şekilde geldim. Bireysel performansımı artırmak istiyorum. Bireysel antrenmanlara daha önce başladım. Geçen sezon dolu tribünler önünde, taraftarlarla çok heyecanlı maçlar oynadık ve kendimi çok iyi hissettim. Bu hissi bu sene tekrar yaşamak istiyorum.” şeklinde konuştu.

Visca, takımdaki ortamın çok güzel olduğunu vurgulayarak, “Ben 2-3 gün önce geldim. Abdülkadir Ömür ile konuştuk, 'Evet, bir hikaye yazdık ama bu sene tekrar şampiyon olmak istiyoruz.' dedik. Bu sezon da herkes çok motive ve heyecanlı geldi. Hedefimiz bu sezon yeniden şampiyon olarak kupayı kaldırmak.” ifadelerini kullandı.

‘TREZEGUET MÜTHİŞ BİR OYUNCU’

Nwakaemeʼnin takımdan ayrılışını ve Trezeguetʼnin transferini değerlendiren Visca, şunları kaydetti: “Özellikle söylemek istiyorum, ben ilk geldiğimde Nwakaeme bana çok yardımcı olmuştu. Ona burada tekrar teşekkür ediyorum. Müthiş bir karakter. Trabzonspor’a son yıllarda en fazla katkı sağlayan oyunculardan birisi. Ancak futbolda böyle şeyler oluyor...

“Şimdi yeni bir transfer geliyor, Trezeguet. Belki birkaç yıl önce Türkiye’nin en iyi kanat oyuncularından birisiydi. Sonrasında Premier Lig’e gitti. Premier Lig’e gitmek kolay bir şey değil. Orada oynadı. Müthiş bir oyuncu. Onun transferinden çok mutlu oldum. Diğer kanatlar, oyuncular ne kadar iyi olursa benim için o kadar iyi.”

İLK HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ BİLETİ

Şampiyon Ligi’nde play-off turu oynayacaklarına dikkat çeken Visca, “Bizim için ilk hedef Şampiyonlar Ligi’nde gruplara girmek. Tecrübeli oyuncularımız var. Herkes dolu tribünlere oynayacağımızı biliyor. Bence Trabzonspor camiası ve taraftarı bunu hak ediyor. Şampiyonlar Ligi müziğini inşallah bu sene duyacağız.” değerlendirmesini yaptı.

ÇALIMBAY’IN AMACI KUPALI BAŞLANGIÇ

SİVASSPOR yeni sezona kupayla başlamak istiyor. Geçen sezon Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Sivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay’ın hedefi sezona iyi bir giriş yapmak. DHA’ya açıklamalarda bulunan Çalımbay, “Moralli ve iyi başlamak istiyoruz. Ligde ilk maçımız kendi sahamızda. Ondan bir hafta önce Süper Kupa maçı oynayacağız. Buradaki tek sıkıntımız takviye. Giden arkadaşlarımızın yerine takviyeleri bir an önce yapmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Sonraki Haber