Efes Kazıları'na personel alınacak! İşte kadro ve başvuru şartları...

Avusturya Arkeoloji Enstitüsü Efes Kazıları tarafından 2024 yılı kazı dönemi için personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki aranan pozisyonlar neler? Kimler başvuru yapabilecek? Başvuru genel şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Avusturya Arkeoloji Enstitüsü Efes Kazıları tarafından 2024 yılı kazı dönemi için farklı pozisyonlarda personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvurular 28 Haziran 2024 tarihine kadar kabul edilecek. İlanlara göre, 36 kişilik boş kadro bulunuyor. Peki aranan pozisyonlar neler? Kimler başvuru yapabilecek? Başvuru genel şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

EFES KAZILARI'NA PERSONEL ALINACAK

ARANAN POZİSYONLAR NELER?

Beden İşçisi (15 kişi): En az 3 yıl deneyimli.
Arkeolog, Restoratör, Mimar (15 kişi): En az 3 yıl deneyimli ve daha önce Efes Kazıları'nda çalışmış olmak.
Mutfak ve Temizlik Personeli (6 kişi): En az 3 yıl deneyimli, Selçuk ilçesinde 5 yıldır ikamet ediyor olmak ve arkeolojik kazı alanında deneyim sahibi olmak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Tüm pozisyonlar için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak ve herhangi bir yüz kızartıcı suç işlememiş olmak gibi genel şartlar aranıyor. Ayrıca beden işçisi pozisyonu hariç, diğer pozisyonlar için adayların daha önce Efes Kazıları'nda çalışmış olmaları gerekiyor.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularını 28 Haziran 2024 tarihine kadar Efes Kazı Evi'ne (Atatürk Mah. 1064. Sok. No.13 Selçuk/İzmir) adresine şahsen yapmaları veya başvuru belgelerini posta yoluyla iletecek. Başvuru ve ön değerlendirmenin ardından, uygun bulunan adaylar 24 Haziran 2024 tarihinde saat 14.00'da Efes Kazı Evi'nde gerçekleştirilecek mülakata davet edilecek. KILAVUZ: https://media.iskur.gov.tr/90353/10-06-2024-efes-antik-kenti-kazisi-kurum-disi-gecici-isci-alim-ilani.pdf

Sonraki Haber