Elon Musk X'e özel bir animasyon ekledi : Genshin Nedir?

Elon Musk, eski adı Twitter olan X'e #Genshin hashtag'ini içeren özel animasyon ekledi. Gönderi beğenildiğinde animasyon ortaya çıkıyor.

Elon Musk, eski adı Twitter olan X'e getirdiği yeniliklerle sosyal medyanın gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Bu kez de platforma, #Genshin hashtag'ini içeren özel animasyon ekledi. Animasyon gönderi beğenildiğinde ortaya çıkıyor.



GENSHİN IMPACT NEDİR?

Genshin Impact, Çinli oyun geliştirici miHoYo tarafından geliştirilen 2020 yapımı bir aksiyon-rol yapma video oyunudur. Farklı evrenler içerinde geçen bu oyun; evrenler arası gezintiler sırasında Lumine ve Aether isimli ikiz kardeşlerin birbirini kaybetmesiyle başlıyor.

HER GÜNCELLEMEYLE OYUNA YENİ KARAKTERLER DAHİL OLUYOR

Seçtiğiniz kardeşle birlikte oyun size üç farklı karakter daha veriyor. Lisa, Kaeya ve Amber..
Her güncellemeyle oyuna yeni karakterde ekleniyor. Böylelikle bu karakterlerden 4 tanesiyle istediğiniz gibi bir takım oluşturabiliyorsunuz. Oyunda size verilen görevleri tamamlamak karakterinizi daha güçlü kılıyor.

OYUNDA 7 ULUS HAKİMİYET SÜRDÜRÜYOR

Oyundaki şehirlerden her biri farklı ülkelerin kültürlerini yansıtıyor. Liyue, Inazuma, Mondstadt, Snezhnaya, Sumeru, Fontaine ve Natlan olmak üzere yedi uluslu bir hakimiyet var her evrende farklı bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

HER ŞEHRİN BİR TANRISI VAR

Archon olarak geçen bu tanrılardan her biri bir şehri temsil ediyor ve onlar tarafından yönetiliyor. Bu tanrıların da temsil ettiği bir element mevcut.

Kaynak: Onedio
Kaynak2 : Vikipedia

Sonraki Haber