Emekliye 10 gün sonra ödemeler başlıyor!

Kurban Bayramı emekli ikramiyelerinin ne zaman yatacağı merak ediliyor. Kurban Bayramına sayılı günler kala ikramiyelerde artış bekleyen emekli yine hayal kırıklığı yaşadı. Emekli bayram ikramiyesi ödeme takvimi belli oldu mu?

Bayram ikramiyeleri yılda iki kere emeklilere ödeniyor. 2024 yılı için ikramiyelere yüzde 50 zam yapılarak 3 bin TL oldu. Emekliler toplam 6 bin TL bayram ikramiyesi alıyor. Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Kurban Bayramı yaklaşırken kurbanlık fiyatlarındaki artış bayram ikramiyesinde zam beklentisini gündeme getirdi. Ancak zam ile ilgili hükümet tarafından bir açıklama gelmedi. Emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesi 3 bin TL olarak ödenecek.

BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TAKVİMİ NETLEŞTİ Mİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ödeme günlerini duyuracağını belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Takvimlendirme çalışması devam ediyor, bayramdan önce vereceğiz. Yakın zamanda takvim açıklanacak." dedi.

Emekli bayram ikramiyelerinin Kurban bayramından önceki hafta 5 Haziran - 10 Haziran arasında hesaplara yatırılması bekleniyor.

Sonraki Haber