Emir Can İğrek'ten Ali Cabbar açıklaması: Benim neden haberim yok?

Emir Can İğrek'in kısa zamanda büyük bir çıkış yakalayan ve dinlenme rekorları kıran şarkısı Ali Cabbar hakkında iddiaların arkası kesilmedi. Şarkının hikayesinin film olacağına yönelik ortaya atılan iddialar ise başarılı şarkıcıyı kızdırdı.

Emir Can İğrek'in son albümü Parti İptal'de yer alan Ali Cabbar adlı şarkısı dinlenme rekorları kırdı. Hâl böyle olunca Ali Cabbar'ın hikayesi ile ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Sosyal medyanın gündemine oturan şarkı ile ilgili çıkan son iddia ise Ali Cabbar'ın filminin yapılacağı yönünde oldu. Bu iddiaya şarkının söz ve müziğinin sahibi Emir Can İğrek'ten yanıt gecikmedi.

"BENİM NEDEN HABERİM YOK"

Başarılı sanatçı Emir Can İğrek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ali Cabbar'ın hikayesinin film olacağına dair ortaya atılan iddialara "Benim neden haberim yok" dedi. İğrek açıklamasında, " Ali Cabbar'la ilgili yapılan paylaşımlar tık aldığı için şarkı hakkında yalan haberlerin çıkması normal. Ben 2019 ve 2021'deki Nalan ve Kor süreçlerinden dolayı hazırlıklıyım, tecrübeliyim" ifadelerine  yer verdi.

Dinleyicilerine "Sizler de sakin kalınız. Albümün diğer şarkılarını da dinlemeye devam ederek tadını çıkarınız" diyen ünlü şarkıcı, tekrar film konusunda haberinin olmadığını da dile getirdi.

Sonraki Haber