Emircan Şahin: Derin Talu beni ısırdı!

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu'nun sevgilisinden bomba iddia! İş insanı Emircan Şahin, Derin Talu’ya ayrılmak istediğini söylediğini bunun üzerine Talu’nun öfkeyle sırtını ısırdığını ve kendisinin darp edildiğini söyledi.

Defne Samyeli'nin Eren Talu ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen kızı Derin Talu, özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmüyor..

Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu son olarak geçen aylarda eski sevgilisi Emircan Şahin ile yaşadığı darp olayıyla gündeme geldi.

DERİN TALU SALDIRDI

Hakkında ‘Basit yaralama’, ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlarını işlediği belirtilerek 5 yıla kadar hapsi istenen Emircan Şahin ifadesinin detaylarında olay günü ikametinde arkadaşının da bulunduğunu, telefonuna gelen bir mesajdan dolayı tartıştıklarını ve Derin’den ayrılmaya karar verdiğini söylemesi üzerine kız arkadaşının kendisine saldırdığını aktardı.

SIRTINI ISIRDI

Derin Talu’nun öfkeye kapılıp, sırtını ısırdığını söyleyen iş insanı, arkadaşlarının sırtını gördüğünü, asıl kendisinin darp edilerek mağdur olduğunu ileri sürdü.

Sonraki Haber