En iyi Anneler Günü sözleri ve mesajları

12 Mayıs Pazar 2024 tarihinde en iyi Anneler Günü sözleri ile en iyi anneler günü mesajları merak ediliyor. İşte birbirinden güzel Anneler Günü mesajları...

En iyi Anneler Günü sözleri ve mesajları

Anneler Günü geldi çattı. 12 Mayıs Pazar gününde en iyi Anneler Günü mesajları ve en iyi Anneler Günü sözleri merak edilir oldu. Aşağıdaki sözlerin hepsi birbirinden güzel. Anneler Günü için özel yapılmış bu sözler bugün çok aratılıyor. İşte en iyi anneler günü mesajları ve sözleri...

EN İYİ ANNELER GÜNÜ SÖZLERİ

Hayat yolculuğumun en başından beri beni besleyen, üzerimden duayı hiç eksik etmeyen, benim için her an endişelenen, bana rehberlik eden ve her arayışımda beni destekleyen kişi sendin anneciğim. İhtiyacım olan sevgi için her gün orada olduğunu biliyorum. Anneler Günün kutlu olsun!

Bana yolları göstermek için orada olduğun sürece, hiçbir şey için endişelenmem gerekmiyor. Seni seviyorum anneciğim. Anneler Günün kutlu olsun!

Sarılmaya ihtiyacım olduğunda, kolların benim için her zaman açık. Bir arkadaşa ihtiyacım olduğunda, her zaman yanımdasın. Bir derse ihtiyacım olduğunda, en iyi öğretmensin. Gücün ve sevgin bana her zaman rehberlik ediyor. Seni çok seviyorum anneciğim, Anneler Günün kutlu olsun!

Çocukken, bana örnek olmak için benden önce; gençken, her ihtiyacım olduğunda beni gözetmek için arkamdan, yetişkin olduğumda ise destek vermek için hep yanımda yürüdün. Her an yanımda olduğun için sana minnettarım. Anneler Günün kutlu olsun!

Gözyaşı döktüğümde, neşeli olduğumda ya da korktuğumda, yanımda her zaman sen vardın. Her zaman orada olduğunu biliyorum, Anneler Günün kutlu olsun!

Bir annenin kalbi, evrenin sınırlarını aşan bir sevgiyle doludur. Senin kalbindeki bu sevgi, benim en büyük kuvvet kaynağım canım annem.

Annem, senin sevginle büyüdüm, güç buldum, hayata tutundum. Sana olan minnettarlığımı ifade etmek için bir ömür bile yetmez. Seni çok seviyorum.

Gözlerin, dünyanın en huzurlu manzarası. Bakışlarınla verdiğin sevgi ve güven, hayatımın en büyük hediyesi. Seni çok seviyorum canım annem.

Sana olan sevgim, evrenin sonsuzluğu gibi derin ve sınırsız. Sen, benim için her şeyin ötesindesin canım anneciğim.

Hayatımdaki en değerli rehber, en büyük şefkat kaynağımsın. Senin varlığın, benim için en büyük şans ve nimet.

Anneciğim, seninle geçirdiğim her an, kalbimde sonsuza dek sakladığım bir hazine. Senin sevgin, yaşamımın en güzel armağanı. Birlikte nice güzel senelere...

Kelimelerle ifade edilemeyecek kadar büyük ve derin bir sevgiyle seviyorum seni. Sen, benim kalbimin en kıymetli köşesisin canım annem!

Anneciğim, senin şefkat dolu kolların dünyanın en güvenli limanı. Ne zaman sığınsam, huzur bulur, güç kazanırım. Benim annem olduğun için çok şanslıyım ve seni sonsuz seviyorum.

Sonraki Haber