En iyi Rize otelleri

Tatilinizi en güzel şekilde geçirmeniz için Rize konaklama seçenekleri arasından en iyi Rize oteller listesi oluşturduk. Faydalı müşteri yorumları, Rize otel fiyatları, özellikleri, adres ve iletişim bilgileri dahil işte en iyi Rize otelleri

En iyi Rize otelleri

En iyi Rize otelleri arasında Loya Butik Otel, Ricosta Hotel, Flora Handüzü Resort Bungalow, Ramada Plaza by Wyndham Rize, Babillon Hotel var. Faydalı müşteri yorumları, Rize otel fiyatları, adres ve iletişim bilgileri ayrıntıları en iyi Rize oteller listemizde:

LOYA BUTİK OTEL

Özellikleri

Rize otel fiyatları 7000 TL

Kahvaltı ücretsiz, park alanı var, klima var, Wifi var.

Çıkış saati: 12:00

Adres ve iletişim bilgileri

Yenipazar Mahallesi. Yenipazar Küme Evleri. No:11/1 FERAHTEPE, 53200 Çayeli/Rize

0532 227 16 96

Faydalı müşteri yorumları

“Bir geceliğine konakladık. Hem güler yüzlü personel hem de temiz oteldi. Manzarası zaten eşsiz. Yolumuz Rize'ye tekrar düşerse gönül rahatlığı ile tekrar tercih edeceğiz.”

“1gun kaldık ama kesinlikle daha fazla kalmak isteyeceğiniz bir yer.hem çalışanların ilgisi hemde konum olarak hayran kalınası bir işletme. Kahvaltı çok özenli hazırlanmış sunuma önem verilmiş .çok teşekkür ederiz”

“Kahvaltı harika özellikle de kuymak ve sucuk. Karadeniz’in en iyi kuymağı burada tavsiye ederim. Oda çok temiz ve çok aşırı güzel. Manzara harika. Karadeniz’in en iyi Bungalow’u burası herkese tavsiye ederim.”

RİCOSTA HOTEL

Özellikleri

Rize otel fiyatları 7635 TL

Bir dizi hoş ayrıntı, tesisin tüm konaklama birimlerinde temel donanıma dâhildir.

Misafirler kendilerine ait kata asansör veya merdivenle ulaşabilirler. Otel, otel kasası, restoran, kafe ve çamaşırhane gibi hoşa giden birçok hizmetle, rahat ve dinlendirici bir konaklama imkânı sunmaktadır. Gezi rezervasyonları hakkında detaylı bilgi tur kayıt masalarında sunulmaktadır. Bunun yanı sıra, tesis dâhilinde bir bahçe bulunmaktadır. Özel aracıyla seyahat eden misafirlerin ihtiyaç halinde kullanılabilecekleri park yerleri (ücretsiz) mevcuttur.

Giriş saati: 14:00

Çıkış saati: 12:00

Adres ve iletişim bilgileri

Alipaşa, Sahil Caddesi No: 1 D:101, 53870 Merkez/Rize

(0464) 213 90 53

Faydalı müşteri yorumları

“Otelin şahane konumu, odaların temizliği, personelin ilgisi ve güler yüzü... Buradan memnun kalmadan çıkamayacaksınız. Kapalı sıcak havuzu, hamamı, spası ile bir şehir otelinden çok fazlası. Çocuklu ziyaretçiler için de tercih edilebilmesi adına çocuk havuzu, kum havuzu ve oyun parkı seçenekleri de mevcut. Yazın rahatlıkla denize girebileceğiniz bit kumsala sahip olmakla şehir merkezine 5 dk mesafede bulunan bu otel size en iyi tatil imkanı sunacak gibi. Sıcacık Rize simidi, minci eritme, pepeçura, sütlaç gibi yöresel lezzetlerin sunulduğu Pepeçura Restoran harika seçenekler sunacak. Kısacası düşünmeden tercih edilebilir.”

“Harika bir otel, Her şey düşünülerek yapılmış bir otel. Kalite hizmet yemekler her şey çok güzel. Denize sıfır manzarası harika bir otel.”

“Düğün için gittiğimiz otelde bir gece konakladık. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımseverdi. Odaların deniz manzarası çok güzeldi. İnsan kendini denizin üzerinde hissediyor. Spa, hamam ve jakuziyi kullandık. Temizdi.”

FLORA HANDÜZÜ RESORT BUNGALOW

Özellikleri

Rize otel fiyatları 5365 TL

Dinlendirici bir tatil için gerekli temel donanım, kusursuz servis hizmetleri ve eksiksiz konfor seçenekleri konaklama yerinin sundukları arasındadır. Bunun yanı sıra, tesis dâhilinde bir bahçe bulunmaktadır. Özel aracıyla seyahat eden misafirlerin ihtiyaç halinde kullanılabilecekleri park yerleri (ücretsiz) mevcuttur.

Giriş saati: 14:00

Adres ve iletişim bilgileri

Başköy Köyü Yolu, 53390 Başköy/Güneysu/Rize

0534 500 25 28

Faydalı müşteri yorumları

“Çalışanlar ve yönetim iyi niyetli ve mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışıyorlar. Bu nedenle üzülerek düşük puan veriyorum.

Restoranı sonuçta esnaf lokantası değil çok uygun fiyat beklemiyordum ama gerçekten aşırı pahalı ve yemeklerin kalitesi de ortalama seviyede bile değil. Örneğin sac kavurma Türkiye standartlarında çiğ ve sertti.

Yol olarak her türlü binek araçla çıkılabilir ancak, yarım saat belki daha fazla birinci viteste tırmandırıyor.”

“Yayla bulutların üstünde manzara çok güzel. Tatil köyü için çok masraf edilmiş ve güzel bir konaklama yapılmış. Salıncağı kullanmadan gelmeyin.”

“Odalar gerçekten temiz personeli misafiri ile çok ilgili zaten manzaradan bahsetmeye gerek yok manzaranın içinde yaşıyorsunuz.”

RAMADA PLAZA BY WYNDHAM RİZE

Özellikleri

Rize otel fiyatları 4781 TL

Karadeniz kıyısındaki D010 üzerinde bulunan bu şık otel, Orta Çağ'dan kalma Rize Kalesi'ne 8 km mesafededir.

Samimi bir tarzda döşenmiş odalarda yağmur duş sistemi, ücretsiz WiFi, düz ekran TV, mini buzdolabı ve çay/kahve makinesi bulunur. Bazı odalarda deniz manzarası ve/veya kanepe mevcuttur. Biri jakuzili olan süitlerde oturma alanı yer alır.

Yerden tavana uzanan camlarından deniz manzarasını izleyebileceğiniz havadar restoranın yanı sıra İtalyan ve barbekü restoranları da mevcuttur. Lobideki kafe 7/24 açıktır. Spa alanında kapalı havuz, jakuzi ve kadınlar için ayrı, erkekler için ayrı sauna bulunur. Etkinlik alanında balo salonu yer alır. Açık büfe kahvaltı servisi vardır.

Giriş saati: 14:00

Çıkış saati: 12:00

Adres ve iletişim bilgileri

Engindere, TEMİZEL TURİSTİK TESİSLERİ, SEVGİ CAD NO18, 53020 Rize Merkez/Rize

(0464) 229 01 53

Faydalı müşteri yorumları

“Merhabalar iş seyahati için gitmiş olduğum Rizede Ramada plazayı tercih etmiş bulunmaktayım sizlerde tercih ederseniz kesinlikle pişman olmazsınız otele giriş yaptığımda resepsiyon görevlilerinden Hüseyin beye ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Aksam yemeği için otelin İtalyan restoranından alakart olarak faydalana bilirsiniz fiyatları uçuk değil ve lezzetli odaları temiz ve güzel ben memnun kaldım tavsiye ederim.”

“Otel fiziki olarak gayet güzel odaları konforlu restoranı kaliteli ve lezzetli çok pahalı da değil ayrıca otel çalışanları çok kibar ve ilgili özellikle resepsiyon görevlisi olarak Azizhan Bey bana çok yardımcı oldu tekrar geldiğimde kesinlikle bu oteli tercih ederim.”

“Odalar temiz. Konum başarılı. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü.”

BABİLLON HOTEL

Özellikleri

Rize otel fiyatları 4463 TL

“Karadeniz'deki en yakın plaja bir dakikalık yürüme mesafesinde yer alan bu rahat otel, Trabzon Havaalanı'na 57 km mesafededir.

Dekorasyonuyla samimi bir ortam sunan odalarda düz ekran TV, ücretsiz Wi-Fi, mini bar ve çay-kahve seçenekleri bulunur. Bazı odalar mobilyalı balkonlara, bir kısmı iki katlı olan zarif süitler oturma alanına ve/veya deniz manzarasına sahiptir.

Tesiste kapalı yüzme havuzu, spa, spor salonu, Türk hamamı, modern bir restoran ve kafe bulunur.

Giriş saati: 14:00

Çıkış saati: 12:00

Adres ve iletişim bilgileri

Fıçıtaşı Mah, 3.Küme Küme Evleri No: 79/1, 53600 İyidere/Rize

(0464) 253 53 00

Faydalı müşteri yorumları

“Rize’nin en iyi oteli diyebilirim , gün batımını izlemek harika , iskelesini beğenmedim tamirat yapılması gerekiyor ama yinede denize girilebilecek bir yeri var.Kahvaltı çeşitlerini artıra bilirseler daha iyi olabilir…”

“Tek kelime ile muhteşem, hele duble tarzı oda beni ziyadesiyle mutlu etti, odanın penceresinden Karadeniz odanıza doluyor. Kahvaltısı bir harika.”

“Ayda en az 2 kez konakladığım bu otelden gayet memnunum, gerek yemekleri, gerekse hijyen ve fiyatlarıyla her şey çok güzel.

Otel ve konumu da gayet güzel…”

Sonraki Haber