Erdoğan: Riyad'dan size ekmek çıkmaz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Süper KLupa ile ilgili yeni açıklama geldi... Erdoğan, "Riyad'dan size ekmek çıkmaz. Tişörtleri farklı renkte boyamak size kazandırmaz. Samimiyseniz, dürüstseniz bunu ülke genelinde milli ve yerli olarak ifade edin." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte adayları açıkladığı programda Süper Kupa finaliyle ilgili de konuştu.

Süper Kupa finalinden sonra başlayan Atatürk üzerinden toplumu ayrıştırma çabalarına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları kaydetti:

"Puslu dönemlerin kadrolu provakatörlerine yeniden iş başı yaptırdılar. Hayat tarzı üzerinden pis bir oyun oynanmaktadır. Mustafa Kemal yine istismara en elverişli konusu olarak öne sürülüyor. Kimsenin Gazi Mustafa Kemal'le problemi yoktur. Bu kavramların arkasından siyaset yapmak hassasiyet emaresi asla değildir. Tam tersine yalan yanlış söylemlerle, kirli senaryolarla yol alma gayretinin işaretidir. Türkiye bu tuzağa düşmeyecek kadar demokrasisini derinleştirmiş bir ülkedir. Yine de tedbiri elden bırakmadan bu çirkin oyuncularını izlemeyi ve yüzlerini milletimize ifşa etmeyi sürdüreceğiz."

'RİYAD'DAN SİZE EKMEK ÇIKMAZ'

"Bu milletin ne cumhuriyetle ne de Gazi Mustafa Kemal'le bir sorunu vardır. Bu kavramların arkasına saklanarak siyaset yapmak, hassasiyet emaresi asla değildir. Riyad'dan size ekmek çıkmaz. Tişörtleri farklı renkte boyamak size kazandırmaz. Samimiyseniz, dürüstseniz bunu ülke genelinde milli ve yerli olarak ifade edin."

Sonraki Haber