Senden Önce’nin 3. bölüm 2. fragmanı! Sahra, Hakan'ın sert tepkisiyle karşılaşıyor

Kanal D’nin yapımını D Media'nın üstlendiği dizi Senden Önce ekrana gelecek 3. bölümüyle final yapacak. Başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Senden Önce’nin 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

This browser does not support the video element.

İlk bölümü 13 Şubat Salı akşamı yayınlanan Senden Önce reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyince final kararı alındı. Senden Önce’nin 27 Şubat Salı günü ekrana gelecek 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Yeni bölümde; Kaan'ın davetlisi olarak Hakan ve Merve'nin evine gelen Sahra, Hakan'ın ters tepkisiyle karşılaşır. Artık oyun her zamankinden daha zordur.

SENDEN ÖNCE’NİN 3. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Merve, Sahra'ya Hakan'ı sevdiğini ve onunla mutlu olmak istediğini söylüyor. Ancak Sahra, Merve'nin söylediklerini ciddiye almıyor. Merve, Sahra'ya güvenmiyor ve sürekli tetikte bekliyor. Sahra, Merve'ye değiştiğini söylese de içten içe farklı bir plan yapıyor. Peki, Sahra neyin peşinde?

DİZİNİN OYUNCU KADROSU VE CANLANDIRDIKLARI KARAKTERLER

Alp Navruz (Hakan), Sinem Ünsal (Merve), Nilperi Şahinkaya (Sahra), Tansel Öngel (Kaan), Uğur Uzunel (Ömer), Uğur Biçer(Serdar), Altan Erkekli (Derman), Timur Ölkebaş (Tahsin),Nalan Kuruçim (Semiha), Işıl Dayıoğlu (Adalet), Lidya Atlik (Şule), Taha Ünal (Emir), Elif Baysal (Makbule), Ahmet Fuat Onan (Nahit).

Sonraki Haber