Eskişehir 3 Ekim 2024 hava durumu tahmini

Eskişehirliler Eskişehir'de hava nasıl olacak sorusuna yanıt arıyor. Eskişehir 3 Ekim 2024 hava durumu tahmini Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayımlandı.

Eskişehir 3 Ekim 2024 hava durumu tahmini

Eskişehir'de yaşayan vatandaşları ilgilendiren hava durumu haberi geldi. Eskişehir'de hava nasıl olacak sorusunun yanıtı Eskişehirliler tarafından merak ediliyor. Eskişehir 3 Ekim 2024 hava durumu tahmini, Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün yayımladığı verilere göre burada yer alıyor. Peki Eskişehir'de bugün yağmur var mı? Eskişehir'de hava durumu bugün nasıl olacak? İşte Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün Eskişehir için yayımladığı son hava durumu tahmininden bilgiler...

ESKİŞEHİR 3 EKİM 2024 HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, Eskişehir’de havanın açık olması ve sıcaklıkların 4 ile 6 derece artması bekleniyor.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, bölge genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının 4 ila 6 derece artması bekleniyor. Rüzgarın ise sabah ve gece saatlerinde değişik yönlerden hafif kuvvette, öğlen ve akşam saatlerinde ise batı ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği öngörülüyor.

Öte yandan, Eskişehir’de en yüksek hava sıcaklığının 30 derece ile Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinde olacağı değerlendiriliyor.

Sonraki Haber