Esra Erol bugün var mı? Esra Erol saat kaçta başlıyor? Esra Erol hangi kanalda?

Esra Erol, hafta içi her gün sunuculuğunu yaptığı program ile ülke gündemine ve birçok soruna parmak basıyor. Kayıp hikayeleri ve aile içi sorunların çözüme kavuşturulduğu programda birçok konuk da eşlik ediyor. Peki, Esra Erol bugün var mı? Esra Erol saat kaçta başlıyor? Esra Erol hangi kanalda?

Birçok olayı açıklığa kavuşturan ve gündüz kuşağının vazgeçilmez programlarından biri olan Esra Erol'un programının 25 Ekim Çarşamba günü ekranlara gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan programın ne zaman ve hangi kanalda olacağına dair detayları haberimizde derledik! Esra Erol saat kaçta başlıyor? Esra Erol hangi kanalda?

ESRA EROL BUGÜN VAR MI? ESRA EROL NE ZAMAN BAŞLIYOR?

ATV'nin sevilen programı Esra Erol'un 25 Ekim Çarşamba günü ekranlarda olup olmayacağı merak ediliyor. Esra Erol hafta içi her gün saat 16.00'da ATV'de izleyicisiyle buluşuyor. ATV ekranlarında yayınlanan program ortalama olarak 2 buçuk saat yayınlanıyor.

ESRA EROL CANLI İZLE ATV CANLI İZLE

ESRA EROL KİMDİR?

Esra Erol 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp'te dünyaya geldi ancak aslen Sinoplu. Babası polis olduğu bilinen Esra Erol'un 4 kardeşi var. Kardeşleri Pervin, Filiz, Eda ve Bihter'dir. İlk-orta ve lise öğrenimini Kütahya'da tamamlayan Esra Erol, kız lisesi çini ve seramik mezunu olduktan sonra açık öğretim fakültesini bitirdi. Maltepe Üniversitesi'nden diksiyon-spikerlik kursu alan Esra Erol sonrasında Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı. Evlilik programı sunmaya Flash Tv 'de "Desti Izdivaç"adlı programla başlayan Esra Erol ulusal kanallarda kendi ismini taşıyan evlilik programlarının sunuculuğunu üstlendi. Altın Kelebek En İyi Kadın Sunucu ödülünü almıştır. Ali Özbir ile evlidir. 2 çocuk annesidir.

Sonraki Haber