Esra Erol'a ölüm tehdidi! Sahte mehdinin sözde müridi 'sur canisi'ni örnek aldı

Esra Erol’un ifşa ettiği ‘sahte mehdinin müridi olduğunu söyleyen bir şahıs tehdit videosu paylaştı. Hasan isimli şahıs Erol'u öldürmekle tehdit etti. O şahsın videoda söyledikleri 'Sur Canisi'ni akıllara getirdi.

Esra Erol’un ATV ekranlarında yayınlanan programında yaptığı yayınlar sonrasında tutuklanan Mustafa Çabuk’un müritlerinden Hasan adlı kişi skandal bir video çekti. Sözde mürit Esra Erol'a tehditler savurdu. Hasan adlı mürit, kaydettiği videoda Esra Erol'a "Sen benim canımı aldın ben de senin canını alacağım. Seni sevenlerin de canını alacağım" dedi.

Sözde müridin tehdidine yanıt veren Erol ise "Bir yere çomak soktum, iyi ki de sokmuşum. 'Uğraşma' diyor. Uğraşıyorum, uğraşmaya devam edeceğim. Hadi bakalım" ifadelerini kullandı.

'SAHDE MEHDİ' 15 MÜRİDİYLE TUTUKLANDI

Esra Erol'un ATV ekranlarında yayınlanan programında Türkiye'yi sarsan bir olay yaşandı. Geçtiğimiz aylarda ATV ekranlarındaki Esra Erol'da programına katılan Fatma Hanım, kızı Mevlüde'nin kendisini mehdi olarak tanıtan Mustafa Çabuk adlı bir kişiyle kaçtığını ve bu kişinin bir termal otelde harem kurduğunu söyledi. Kendisini mehdi ilan eden Mustafa Çabuk'un Çanakkale'de bulunan bir otelde 300 kişiyi zorla tuttuğu iddia edildi.

Canlı yayında kayıp olmadığını söyleyen Mevlüde, "Allah'ın izniyle onun müridiyim. Biz burada ilim öğreniyoruz" sözleriyle Erol'u sinirlendirmişti. Kendini mehdi ilan eden Çabuk hakkında pek çok ihbar gelirken, yine aynı şahsın daha önce tarihi eser kaçakçılığından tutuklandığı ve ardından Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Külcüler köyünde bulunan yaklaşık 200 kişiden oluşan ve kendilerini 'Hilafeti Muhammediye Tarikatı' diye adlandıran grup, 'mehdi' olarak kabul ettikleri Mustafa Çabuk'la 18 ay önce kendilerini depremzede olarak göstererek, köyün yakınlarında bulunan termal evleri 2 yıllığına kiraladığı ortaya çıktı.

Olayın ardından Çabuk'un, 'çıkar amaçlı suç örgütü kurma, nitelikli dolandırıcılık suçlarıyla ilgili jandarma ve polis tarafından düzenlenen ortak şafak operasyonuyla sabaha karşı 15 müridiyle birlikte geçtiğimiz günlerde gözaltına alındı. Erol bu haberi canlı yayında duyurdu.

ESRA EROL'U ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ

Son olarak kendini Mustafa Çabuk'un müridi olarak ilan eden bir şahıs Esra Erol'a tehditler savurdu. Hasan isimli şahıs çektiği videoda “Ey Esra Erol! Parça parça edilip surlardan aşağıya atılırsın köpek!" dedi. İşte kamuoyunda büyük tepkiye yol açan o görüntü:

Olaya dair açıklamada bulunan Erol, "Bir yere çomak soktum, iyi ki de sokmuşum. 'Uğraşma' diyor. Uğraşıyorum, uğraşmaya devam edeceğim. Hadi bakalım" dedi.

Sonraki Haber