Evlenmeleri bekleniyordu… Yabani’nin Alaz’ı Bertan Asllani ile Hazal Şenel ayrıldı mı?

Salı akşamları NOW’da ekrana gelen Yabani dizisinde Alaz rolünü üstlenen Bertan Asllani ile Selena dizisindeki Kıvılcım karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Hazal Şenel’in ayrıldığı öne sürüldü. İkilinin hamlesi kafa karıştırdı. İşte detaylar…

Selena’daki Kıvılcım Aykar ve Türk Malı’ndaki Melodi Kuzu rolleriyle tanınan 31 yaşındaki oyuncu Hazal Şenel, 2011-2014 yılları arasında Show TV'de yayımlanan Pis Yedili dizisinin setinde tanıştığı Bertan Asllani ile aşk yaşamaya başlamıştı. Uzun zamandır birlikte olan ve nikah masasına oturmaya hazırlanan çiftten kötü haber geldi.

NİŞANLANMIŞLARDI

Dizideki arkadaşlıkları aşka dönüşen Hazal Şenel ile Bertan Asllani nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. En son geçtiğimiz Gecenin Ucunda dizisiyle ekranlarda yer alan Hazal Şenel ile, Yabani dizisinde hayat verdiği Alaz karakteriyle ekranlarda olan Bertan Asllani’nin yollarını ayırdığı öne sürüldü.

BİRLİKTE ÇEKİLEN POZLARINI SİLDİLER

Yabani dizisinin oyuncusu Bertan Asllani ile nişanlısı Hazal Şenel Instagram’dan karşılıklı olarak birlikte çekilen fotoğraf karelerini kaldırdı. İkilinin bu hamlesi hayranları tarafından ayrıldıkları şeklinde yorumlandı. Gözler oyuncu çiftten gelecek açıklamaya çevrildi. İkili fotoğrafları silmelerine rağmen birbirlerini takibe devam ediyor.

‘DİZİ FİNAL YAPTIKTAN SONRA İLİŞKİMİZ BAŞLADI’

Hazal Şenel daha önce verdiği bir röportajda, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Bertan Asllani ile ilişkilerinin nasıl başladığını ‘’Dizide partnerimi oynuyordu Bertan. Çok iyi bir set arkadaşıydı. Dizi final yaptıktan sonrada kendisinin açılmasıyla ilişkimiz başladı’’ şeklindeki sözleriyle açıklamıştı.

‘BERTAN GERÇEK ANLANMDA HAYAT PARTNERİM’

Ünlü oyuncu sevgilisiyle ilgili açıklamalarının devamında, ‘’Biz konuşmayı, paylaşmayı, gülmeyi çok seven bir çiftiz. Birbirimizi mutlu etmek ya da etmeye çalışmak mottomuz aslında. Birimiz iyi değilken diğerimiz çözüm odaklı yaklaşır. Bertan benim gerçek anlamda hayat partnerim. İki cümleyle özetleyebileceğim bir şey değil aslında. Sadece iyi ki, iyi ki, iyi ki diyebilirim. Uzun yıllardır süren bir ilişkimiz var zaten onu çok iyi tanıyorum her halini biliyorum ve her haline talibim’’ ifadelerini kullanmıştı.

Evlilik soruları karşısında ise ‘’Pandeminin etkilerinin geçmesiyle gerçekleştirmeyi umuyoruz’’ yanıtını vermişti.

Sonraki Haber