Fatih Altaylı, CHP'nin belediye başkan adaylarını açıkladı! İşte o adaylar...

Gazeteci Fatih Altaylı, CHP'den belediye başkan adayları ile ilgili kulislerin gelmeye başladığını belirterek, İstanbul’da Eyüpsultan ilçesinde Emir Sarıgül, Şişli'de ise Aylin Kotil'in konuşulduğunu aktardı.

Altaylı bugünkü yazısının ilgili bölümünde, "Bu dedikodular gerçek mi, yoksa partideki yeni durumla ilgili bir yıpratma kampanyası mı bilmiyorum" diyerek şu ifadeleri kullandı:

"CHP içinden gelen bilgilere göre, İstanbul’da Eyüpsultan ilçesinde CHP’nin belediye başkan adayı Emir Sarıgül olacakmış.

Emir Sarıgül

Bunu bana söyleyen CHP’liye “Emir Sarıgül aday olacak olsa Şişli’den olmaz mı?” diye itiraz ettim.

“Şişli’de de Aylin Kotil aday olacak” deyince güldüm.

Aylin Kotil

Bir ilçede Mustafa Sarıgül’ün oğlu, diğer bir ilçede eski eşi.

Gerçi Aylin Kotil, 2014’de CHP’nin Beyoğlu Belediye Başkan adayı idi ama 2 yıl sonra “partideki yapısal sorunlardan” şikayet ederek partiden istifa etmişti. Açıkçası ben Aylin Kotil’e hiç düşünmeden oy veririm.

Ancak bu iki isim eğer doğru ise bir başka şeye işaret ediyor.

Mustafa Sarıgül

Mustafa Sarıgül’ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmayacağına."

SARIGÜL'DEN KILIÇDAROĞLU'NA TAM DESTEK

Kılıçdaroğlu'na karşı başlatılan 'değişim' hareketinin önünde duran CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Kılıçdaroğlu'na desteğini sürdürüyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yönetiminin devam etmesi gerektiğini her katıldığı programda dile getiren Sarıgül, 'değişim' çağrısı yapan Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel sert çıkışlarda bulundu.

SARIGÜL'DEN SERT ÇIKIŞLAR

Kulis bilgilerine göre milletvekilliğini kapan Sarıgül, oğlu Emir Sarıgül'ü ise belediye başkanı yapmak için yoğun çaba harcıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

YANINDAN AYRILMADI

Kemal Kılıçdaroğlu, partisindeki 'değişim' çağrılarının gölgesinde özel jetle Erzincan'a gitti. Mustafa Sarıgül ve destekçileri tarafından sevgiyle karşılanan Kılıçdaroğlu'nun yanından ayrılmayan bir isim de Emir Sarıgül oldu.

Sonraki Haber