CHP'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı kim olacak? Fatih Portakal açıkladı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kaldı. CHP'de ise aday belirleme çalışmaları devam ediyor. AK Parti'nin Muğla'da eski CHP milletvekili Aydın Ayaydın'ı göstermesinin ardından gözler CHP'ye çevrildi. Fatih Portakal CHP'nin Muğla adayını canlı yayında açıkladı.

Gazeteci Fatih Portakal, CHP’den Datça Belediye Başkan Aday Adayı olan televizyon sunucusu Mesut Yar ile yaptığı yaptığı söyleşide, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Burak Erbay olduğunu açıkladı.

FATİH PORTAKAL AÇIKLADI

Gazeteci Fatih Portakal, Youtube üzerinde Sözün Özü isimli programında, CHP’den Datça Belediye Başkan Aday Adayı olan televizyon sunucusu Mesut Yar’ı konuk etti.

Yar, programda Portakal’a, aday adaylık sürecinden ve projelerinden bahsetti. Programın ilerleyen dakikalarında Fatih Portakal, Datça Belediye Başkan Aday Adayı Mesut Yar’a, CHP’nin Muğla Büyükşehir adaylığı için kimin düşünüldüğünü sordu.

CHP'NİN MUĞLA ADAYI BURAK ERBAY MI?

Yar ise partinin, büyükşehir için teveccühünün kimden yana olduğunu şuan için kestirmenin mümkün olmadığını söyledi. Bunun üzerine Fatih Portakal’da aldığı duyumu paylaşarak Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Burak Erbay’ın düşünüldüğünü açıkladı.

BURAK ERBAY KİMDİR?

Burak Erbay (1978, Muğla), Türk avukat, siyasetçi ve TBMM 27. dönem CHP Muğla milletvekilidir.

1978 yılında Muğla'da dünyaya gelmiştir. Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. CHP Muğla İl Başkan Yardımcılığı, Köyceğiz İl Genel Meclis Üyeliği, Atatürkçü Düşünce Derneği Muğla Şube Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. İyi düzeyde İngilizce, orta düzeyde Almanca bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Sonraki Haber