Fatih Süleyman Denizolgun'dan Süleymancıların liderine suç duyurusu

Fatih Süleyman Denizolgun, Süleymancılar cemaatinin eski lideri Ahmet Arif Denizolgun'un şüpheli ölümüyle ilgili Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Kamuoyunda Süleymancılar olarak bilinen cemaatin lideri Ahmet Arif Denizolgun'un 2016’da şüpheli ölümüyle ilgili tartışmalar devam ediyor.

Cemaatin kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan’ın torunu Fatih Süleyman Denizolgun, amcası Ahmet Arif Denizolgun'un şüpheli ölümüyle ilgili suç duyurusunda bulundu.

Denizolgun, suç duyurusuna ilişkin belgeleri sosyal medya hesabından da paylaştı. Denizolgun'un suç duyurusunda Süleymancılar Cemaati'nin lideri Alihan Kuriş ile Gülderen Kuriş'in yer aldığı görüldü.

Suç duyurusunu sosyal medya hesabından duyuran Fatih Süleyman Denizolgun'un paylaşımı şöyle:

"Amcamın şaibeli vefatı, tüm gölge kalan yerleriyle birlikte tümüyle aydınlatılmalıdır. Hem vefat öncesi ve hem de vefat sonrası; neticeleriyle, şüpheli hal ve hareketleriyle, baş şüphelilerden olan Kurişler kanun önünde hesap verip, yargılanmalıdır.

Türkiye ve Dünya kamuoyunun gözü önünde; itiraflar, ifşalar, soruşturmalar, bulgular, suç duyurularıyla tüm hakikatlar ivedilikle gün yüzüne aslıyla çıkarılmalıdır. Tüm hakikatların açığa çıkarılması ve akabinde adaletin sağlanması hususunda; Türkiye Devletine ve Türk Yargı sistemine inancımız tamdır.

Gerçek adı Ali Erhan Kuriş olan şahıs ve halam Gülderen Kuriş hakkında, amcamın şaibeli vefatından dolayı suç duyurusunda bulunduk. Başta Cumhurbaşkanlığımızın; İstihbarat ve Emniyet Teşkilatlarımızın, Tüm Bakanlıklarımızın, Tüm Başsavcılarımızın, Tüm Komisyon Başkanlarımızın, Hakimler ve Savcılar Kurulumuzun, Tüm Türkiye ve Dünya Kamuoyunun, Tüm Milletimizin ve Tüm İnsanlığın Bilgilerine; Saygı ve Selamlarımla, ihbar ederek arz ederim."

Sonraki Haber