Fatih Terim'den Mourinho açıklaması

Fatih Terim, İzmir Spor Zirvesi'nde açıklamalar yaptı. Terim, Jose Mourinho ile ilgili gelen soruya cevap verdi. Fatih Terim, Mourinho'nun kazandığı kupalara vurgu yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Ticaret Odası (İZTO) ev sahipliğindeki İzmir Spor Zirvesi, teknik direktörler Fatih Terim, Mustafa Denizli ile Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yer aldığı "Efsanelerle futbol" başlıklı oturumla tamamlandı.

MOURİNHO'NUN DÜNYANIN EN BAŞARILI ANTRENÖRLERİNDEN BİRİ

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'ndeki moderatörlüğünü Şansal Büyüka'nın yaptığı oturumda konuşan Fatih Terim, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho konusunda fazla bir şey söylemeye gerek olmadığını, Mourinho'nun dünyanın en başarılı antrenörlerinden biri olduğunu belirtti. Terim, futbolda aklı ve ekonomiyi çok iyi birleştirmek gerektiğini belirterek, şunları kaydetti: "Bir transfer politikasını Avrupa için yapıyorsunuz, burada herhangi bir baskı altında kalmadan, hakikaten takıma uygun davranmanız gerekir. Zaman zaman Avrupa'da hepimize sürpriz sonuçlar olmuştur. Futbolda hiç kimse durmuyor, herkes bir yere doğru gidiyor, yükseliyor. Dolayısıyla herkes herkesi yenebilir, kaybedebilir. Arada bir olacak sürpriz sonuçlara hiç itirazım yok ama Avrupa'da ve Türkiye'de istikrar bekleriz. Avrupa'da bir istikrar yakalamanız lazım."

Sonraki Haber