Fenerbahçe 20 dakikada maçı bitirdi

Trendyol Süper Lig'in 4. haftası erteleme maçında Fenerbahçe ile RAMS Başakşehir takımları Ülker Stadı'nda karşılaştı. Sarı lacivertliler mücadeleyi farklı kazanarak liderliğini korudu.

Süper Lig'de erteleme maçında Fenerbahçe sahasında Başakşehir'i konuk etti. Sarı lacivertliler mücadeleye adeta fırtına gibi başladı ve 20 dakikada maçı adeta kopardı. Önce 5. dakikada Djiku sahneye çıktı. Kullanılan köşe vuruşunda Djiku önünde kalan topa düzgün bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi.

Golün ardından taraftarının da desteğini arkasına alan Fenerbahçe 10. dakikada farkı ikiye çıkarttı. İrfan Can'ın arka direğe açtığı ortada Tadic topu indirdi ve Leo Duarte topu kendi kalesine yolladı.

Üst üste gelen iki golden sonra vitesi daha da artıran ev sahibi Başakşehir defansının hatasını değerlendirdi ve farkı üçe çıkarttı. 20. dakikada Cemali'nin hatasında ceza sahası yayında topla buluşan Szymanski uzak köşeye yaptığı plaseyle topu ağlara yolladı.

TÜM KONTROL FENER'DE

Mücadelenin ilk yarısında farkı açan ve oldukça rahatlayan Fenerbahçe ikinci yarıda oyunu tamamen kontrolü altında sürdürdü.

Sarı lacivertliler 80. dakikada farkı dörde çıkarttı. Tadic'in ortasında Batshuayi topu indirdi ve Szymanski topu ağlara yolladı. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve Fenerbahçe sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Sarı lacivertliler bu galibiyetle puanını 18'e yükseltip liderliğini sürdürdü. Başakşehir ise 3 puanda kaldı.

Sonraki Haber