Fenerbahçe 7'de 7 yaptı

Trendyol Süper Lig'de 7. haftasında Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor, Ülker Stadı'nda karşılaştı. Mücadeleden galibiyetle ayrılan Fenerbahçe Süper Lig'de oynadığı 7 maçtan da galibiyetle ayrılmayı başardı.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u konuk etti. Maçı sarı lacivertliler 5-0 kazandı. Karşılaşmanın 3. dakikasında Sebastian Szymanski'nin golüyle öne geçen sarı-lacivertliler, devreye bu skorla önde girdi.

İkinci yarının hemen başında 47. dakikada İrfan Can Kahveci'yle golü bulan Fenerbahçe, farkı ikiye yükseltti. Edin Dzeko, 62. dakikada kaydettiği golle skoru 3-0 yaptı. Dusan Tadic, 75'te sarı-lacivertlilerin dördüncü golünü kaydederken 90+2'de Joshua King skoru belirledi.

SERİ DEVAM EDİYOR

Mücadelenin kalan bölümünde üstünlüğünü sürdüren sarı-lacivertliler, sahadan 3 puanla ayrıldı ve ligde 7'de 7 yaptı. Süper Lig'de Fenerbahçe, gelecek hafta Kasımpaşa'ya konuk olacak. Çaykur Rizespor ise Samsunspor'u ağırlayacak. Fenerbahçe, Çaykur Rizespor karşısında elde ettiği 3 puanla galibiyet serisini sürdürdü. Sarı-lacivertliler bu sezon Süper Lig'deki 7 maçını da kazanırken UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki ilk maçından da galibiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerindeki 6 maçını da kazanmıştı.

Sonraki Haber