Fenerbahçe Beko sezona ısındı

EUROLEAGUE'de normal sezonu ilk 8 sıra içerisinde bitirip play-off oynamayı hedefleyen Fenerbahçe Beko, son dönemde gösterdiği performansla taraftarlarını sevindiriyor.

2020-2021 sezonuna Sırp başantrenör Igor Kokoskov idaresinde giren sarı-lacivertliler, bir dönem peş peşe farklı mağlubiyetler alsa da toparlanmayı başardı.

Çift maç haftasını ikide iki yaparak geçen Fenerbahçe Beko, Salı akşamı Ülker Etkinlik ve Spor Salonu'nda İspanyol ekibi Baskonia'yı 96-76 yendi. Önceki akşam yine sahasında oynayan ve bu kez Yunan temsilcisi Panathinaikos ile karşılaşan sarı-lacivertliler, sahadan 100-74 gibi farklı bir galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe Beko, EuroLeague'de 20'nci haftanın ardından 10 galibiyete ulaştı.

GALİBİYET SERİSİ 5 MAÇA YÜKSELDİ

Kısa forvet Marko Guduric'in transferi ile Çek pivot Jan Vesely'nin oyunun her iki yönünde de takımına büyük katkı vermesi, temsilcimizin çehresini tamamen değiştirdi. Fenerbahçe Beko, üst üste 5 maçını kazanarak play-off umutlarını artırdı. Sarı-lacivertliler 20'nci haftayı 11'inci sırada tamamlarken, 8'inci basamakta yer alan Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas'la arasında sadece 1 galibiyet fark kaldı. Temsilcimiz, EuroLeague'in 21'inci haftasında 22 Ocak Cuma günü saat 20.00'de deplasmanda Rus ekibi CSKA Moskova ile karşı karşıya gelecek.

CHAMPİONSHİP'TEN KANAT TAKVİYESİ

FENERBAHÇE İngiltere Championship ekibi Queens Park Rangers'ta forma giyen Bright Osayi-Samuel ile 2021-2022 sezonundan başlamak üzere önümüzdeki 4 sezon için anlaşmaya varıldığını açıkladı.

ÇALIM YETENEĞİYLE ÖNE ÇIKIYOR

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Queens Park Rangers forması giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel ile 2021-2022 sezonundan başlamak üzere, 4 sezon için anlaşmaya varmıştır. Transfer ile ilgili ayrıntılar önümüzdeki günlerde duyurulacaktır" ifadelerine yer verildi. Nijerya doğumlu İngiliz futbolcu Bright Osayi-Samuel, bu sezon tüm kulvarlarda forma giydiği 23 maçta 3 gol kaydetti. Sürati ve çalım özelliği ile dikkatleri çeken genç futbolcu, hem sağ kanat hem de sol kanatta forma giyebiliyor.

Sonraki Haber