Fenerbahçe çeyrek finale adını yazdırdı!

Fenerbahçe Konferans Ligi'nde adını çeyrek finale yazdırmayı başardı... Geçtiğimiz hafta Union Saint-Gilloise takımını deplasmanda 3-0 mağlup etmeyi başaran sarı lacivertliler bu karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılsa da adını bir üst tura yazdırdı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımı ile Ülker Stadı’nda karşılaştı. İlk mücadeleden 3-0'lık galibiyetle ayrılan sarı lacivertliler bu maçı 1-0 kaybetse de KonferansLigi'nde adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

İSMAİL KARTAL'DAN TAM 8 DEĞİŞİKLİK

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanşında Belçika'nın Union Saint-Gilloise ekibini konuk eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, ligde oynanan Siltaş Yapı Pendikspor mücadelesine göre 8 değişiklik yaptı. Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleye ilk maçta alınan 3-0'ın avantajıyla çıkan sarı-lacivertli ekipte teknik direktör Kartal, kadroda değişiklikler yaptı.

Siltaş Yapı Pendikspor karşısında ilk 11'de sahaya çıkan Dominik Livakovic, Mert Müldür, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş, Rade Krunic, Tadic, Cengiz Ünder ve Dzeko'nun yerine İrfan Can Eğribayat, Bright Osayi-Samuel, Djiku, Szymanski, İsmail Yüksek, Ryan Kent, İrfan Can Kahveci ve Michy Batshuayi, Union Saint-Gilloise mücadelesinde ilk 11'de yer aldı.


Teknik direktör İsmail Kartal, kalede İrfan Can Eğribayat'a şans verirken, savunma dörtlüsü olarak Osayi-Samuel, Djiku, Oosterwolde ve Ferdi Kadıoğlu'nu sahaya sürdü. Orta sahada İsmail Yüksek, Fred, İrfan Can Kahveci, Szymanski ve Kent'e ilk 11'de formayı veren Kartal, forvet hattında da Belçika deplasmanında olduğu gibi Michy Batshuayi'yi oynattı.

KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek ve yarı final kura çekimi 15 Mart Cuma günü yapılacak. Çeyrek final maçları ise 11 ve 18 Nisan'da oynanacak.

Sonraki Haber