Fenerbahçe'de 2 ayrılık! Bu hafta açıklanacak

Fenerbahçe'de çifte ayrılık gerçekleşmek üzere... Umut Nayir'in Konyaspor'la, tecrübeli stoper Samet Akaydin'in ise Genk'le prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.

Fenerbahçe'de düzenli olarak forma şansı bulamayan Umut Nayir'in Konyaspor'la, tecrübeli stoper Samet Akaydin'in ise Genk'le prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.


Fenerbahçe yönetimi, bir türlü istenilen seviyeye gelemeyen Samet Akaydin ile yollarını ayırıyor. Habertürk'ün haberine göre Samet de EURO 2024'e hazır gitmek için daha fazla süre bulacağı bir takıma transfer olmak isterken, milli stoperin yeni durağının Genk olacağı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin Belçika kulübü ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı belirtilirken, transferin kısa süre içinde resmiyete kavuşması bekleniyor.

UMUT NAYİR DE GİDİYOR

Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan ancak beklediği süreleri alamayan Umut Nayir de ara transferde sarı-lacivertlilerden ayrılıyor. Fenerbahçe yönetiminin, Süper Lig'den birçok talibi olan 30 yaşındaki forvet için Konyaspor ile anlaşma sağlamak üzere olduğu bildirildi. Umut Nayir bu sezon Fenerbahçe formasıyla 12 resmi maçta gol atma başarısı gösteremedi.

Sonraki Haber