Fenerbahçelilerin beklediği gün geldi! Ali Koç ve Mourinho bugün buluşuyor

Fenerbahçelilerin hayalini süsleyen teknik direktör Mourinho sarı lacivertlilere imza atmak üzere. Başkan Ali Koç bugün Mourinho ile görüşüp işi bitirmesi bekleniyor...

Fenerbahçeliler Jose Mourinho için gün sayıyor... Ali Koç ve ekibi Portekizli çalıştırıcı ile 2 yıllık anlaşma imzaladı... Ali Koç bu akşam oynanacak olan Real Madrid-Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi finali için Londra'ya gidecek. Burada Portekizli teknik adam ile son detaylar konuşulacak. Anlaşmanın kısa süre içerisinde resmen tamamlanması bekleniyor.

MOURİNHO VE FENER AVRUPA'DA SES GETİRDİ

Fenerbahçe'nin Mourinho ile anlaşması Avrupa'da da ses getirdi. İşte atılan manşetler:

Tuttomercatoweb: "Portekizli teknik adam, geçtiğimiz Ocak ayında Roma'yla yaşadığı ayrılığın ardından farklı alternatifleri değerlendirdi ve artık Fenerbahce'yle sözleşme imzalamaya hazır. "Özel biri", sarı-lacivertli takımla anlaşmaya vardı ve bugün yeni teknik direktör olarak açıklanabilir."

Corriere dello Sport: "Jose Mourinho, Fenerbahce'nin cazibesine kapıldı. Türk kulübü, Portekizliyle 2 yıllık sözleşme imzaladı. West Ham iddialarını reddeden ve doğru teklifi beklemeyi tercih eden Mourinho yedek kulübesine dönmeye hazır."

Tuttosport: "Mourinho, Fenerbahçe'ye 'evet' dedi, anlaşmaya varıldı. Portekizli teknik adam, birkaç aydır sahalardan uzak ama bu transfer döneminde sahaya ve yedek kulübesine geri dönüyor. Alıştığı liglerden farklı bir ligde bunu yapıyor çünkü Türkiye'de ilk kez antrenörlük yapacak."

Calcio Mercato: "Geçen Ocak ayında Roma'dan ayrılmasının ardından Jose Mourinho yeni bir yedek kulübesi buldu. Portekizlinin Fenerbahçe ile iki yıllık sözleşme imzalamaya hazır olduğu belirtildi. Portekiz, İngiltere, İspanya ve İtalya'da antrenörlük yapan Mou'nun Türkiye'ye gideceğini duyurusu bugün gelebilir."

A Bola: "Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın seçim aracı olarak ilan ettiği Jose Mourinho, 3 yıl daha yeni bir dönem için aday olan mevcut başkan Ali Koç ile anlaştı. Ali Koç'un planları arasında Portekizli çalıştırıcıyla bugün sözleşme imzalandığının açıklanması da yer alıyor. Mourinho, 2013/2014'ten bu yana şampiyonluk kazanamayan ve bu sezon şampiyon olmayı başaramayan uyuyan devi uyandırma hedefiyle kariyerinde yeni bir adım atmaya yakın."

Sonraki Haber