Fenerbahçe'nin müthiş serisi devam ediyor

Fenerabhçe kazanmaya devam ediyor... Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Bulgar ekibi Ludogorets'i ağırladı. Fenerbahçe maçı 3-1 kazandı. Sarı-lacivertli takım aynı zamanda bu sezon 18. resmi maçını da kazanmış oldu. 

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Bulgar ekibi Ludogorets'i ağırladı. Fenerbahçe maçı 3-1 kazandı. Maçta goller; Batshuayi, Zajc (2) ve Vladi'den geldi. 

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, grubundaki 3. maçını da kazanarak liderliğini sürdürdü. Sarı-lacivertli takım aynı zamanda bu sezon 18. resmi maçını da kazanmış oldu.  Fenerbahçe, Ludogorets galibiyetiyle Avrupa'da galibiyet ve mağlubiyet sayısını eşitledi.

Avrupa'da çıktığı son 21 karşılaşmada tek yenilgi yaşayan ve bu süreçte 17. galibiyetini elde eden Fenerbahçe, bu kulvardaki olumsuz karnesini de düzeltmeyi başardı.

Ludogorets maçı öncesinde Avrupa'da çıktığı 262 maçta 104 mağlubiyeti ve 103 galibiyeti bulunan sarı-lacivertliler, Bulgar temsilcisi karşısında Avrupa arenasındaki 104. galibiyetini elde ederek sayısal eşitliği sağladı.

Sonraki Haber