Fenomen isim Ala Tokel'den takipçisine suç duyurusu! 'Ezik' kelimesi hakaret sayılmadı!

Youtube'da paylaştığı vloglar ve makyaj videoları ile tanınan Ala Tokel, kendisi hakkında hakaret içerikli yorum yapıldığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılığın kararı ise şaşırttı.

Ala Tokel iddialı pozları ve Youtube kanalından yayınladığı videolar sayesinde sık sık sosyal medyada gündem oluyor.

Türkiye'nin dört bir yanında şubeleri olan ve büyük bir takipçi kitlesine sahip influencer Ala Tokel, son zamanlarda yaşadığı aşkla magazin gündeminde adından söz ettiriyor.

FUTBOLCU SEVGİLİSİYLE YAŞ FARKI

Ala Tokel ve ünlü futbolcu Bertuğ Özgür Yıldırım'ın yaşadığı ilişki sık sık gündeme geliyor. Sevgilisiyle arasında 9 yaş olan ünlü fenomenin yaş farkıyla ilgili yaptığı açıklama dikkat çekmişti.

'YAŞA DAİR HİÇBİR SORUN YAŞAMIYORUZ'

Tokel, "Ben mutluyum, o mutlu. Yaşa dair hiçbir sorun yaşamıyoruz. Fark etmiyoruz bile. Siz burada yazmadıkça aklımıza dahi gelmiyor. Çünkü hissettiklerimiz ve kafamız bir. Başka bir şey düşünmüyoruz. Çok mutluyuz. Ve umarım sonsuza dek sürer.. Başka sorusu olan?" açıklamasında bulunmuştu.

'EZİK' KELMESİ HAKARET SAYILMADI

Ünlü fenomen Ala Tokel, paylaşımının altına 'Ezik' yazan F.G. isimli takipçisi hakkında suç duyurusunda bulundu. Tokel'in şikayeti üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Savcılık, "Ezik" kelimesinin hakaret olmadığını vurguladı.

SORUŞTURMA BAŞLATTI

Sabah'ın yer alan habere göre; onur, şeref ve haysiyetinin zedelendiğini ileri süren Tokel'in şikayeti üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

TAKİPSİZLİK KARARI VERİLDİ

"Ezik" kelimesinin hakaret olmadığını vurgulayan savcılık, kullanılan ifadenin eleştiri mahiyetinde olduğunu, onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte olmadığını belirtti. Bunun üzerine dosyaya takipsizlik kararı verildi.

Sonraki Haber