Ferdi Tayfur'un damadının ofisine polis baskını: Gözaltına alındı

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur'un damadı Muhammet Aydın gözaltına alındı. İhbar üzerine harekete geçen emniyet güçleri, Aydın'ın ofisinde yaptıkları aramada ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

Ferdi Tayvur'un damadı gözaltına alındı

Emniyet güçleri, ünlü sanatçı Ferdi Tayfur'un damadı Muhammet Aydın'ın ofisine aldıkları bir ihbar üzerine operasyon düzenledi. Ekipler, Aydın'ın Kağıthane'de bulunan ofisinde yaptıkları aramada, iki adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Arama sonrasında Aydın gözaltına alındı.

İFADESİ ALINDIKTAN SONRA SERBES BIRAKILDI

DHA'dan alınan bilgilere göre Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 30 Eylül Pazartesi günü gelen bir ihbar üzerine harekete geçti. Merkez Mahallesi’nde bulunan bir ofise giren polis ekipleri, burada bir süre arama yaptı. Aramada 2 ruhsatsız silah ele geçirildi.

Aramaların ardından ofiste bulunan ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur'un eşi Muhammet Aydın (29) gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan ve adli işlem yapılan Aydın, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini aktaran yetkililer, Aydın'ın konuyla ilgili yargı sürecinin devam ettiğini olduğunu kaydetti.

FERDİ TAYFUR'UN DAMADI MUHAMMET AYDIN KİMDİR?

Ünlü türkücü Ferdi Tayfur'un damadı Muhammet Aydın 29 yaşındadır. Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur ile 2023 yılında dünya evine girmiştir.

İş insanı olduğu bilinen Muhammet Aydın'ın çeşitli alanlarda yatırımlar yaptığı iddia edilmektedir. Aydın'ın eşi Tuğçe Tayfur, yapmış olduğu açıklamada Aydın'ın ticaretle uğraştığını dile getirmişti. Tayfur açıklamasında şu ifadelere yer vermişti:

Bizim piyasamızla uzaktan yakından bir ilgisi yok. Ticaret insanı, işinde gücünde. Benim yüzümden kendini kaosun içinde bulan ama yine de elinden gelenin fazlasını yaparak yanımdan bir saniye bile ayrılmayan bir adam kendisi. O yüzden insanlara böyle tabirler kullanmadan önce ticari hayatlarına bir bakın bakalım... Yanımda olup destek verdiğin her gün için teşekkür ederim...

Sonraki Haber