FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in hastalığı ortaya çıktı! 'Videolar montajlanıyor, hasta bezleri saklanıyor...'

'Fethullah Gülen'in son hali' başlığı ile paylaşılan görüntüler kamuoyunda tartışmalara yol açtı. FETÖ elebaşı Fethullah Günlen'in hastalığı merak konusu oldu. Peki, Fethullah Gülen'in hastalığı ne? Fethullah Gülen öldü mü? İşte çok merak edilen o soruların yanıtları...

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in son hali olduğu iddia edilen görüntüler kamuoyunda tartışma yarattı. Görüntülerde Gülen'in yüzünün şiş olduğu ve hareketlerini kontrol edemediği görülürken, bu durum pek çok iddiaya yol açtı. Son olarak Fethullah Gülen'in hastalığının demans yani bunama olduğu iddia edildi. İşte merak edilen konunun ayrıntıları...

'FETHULLAH GÜLEN'E İLAÇ VERİLİP VİDEOLAR MONTAJLANIYOR'

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in son hali olduğu iddia edilen görüntüler, sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Odatv'nin haberinde Gülen'in demans (bunama) olduğu iddia edildi.

Sabah'ta yer alan habere göre ise göre Gülen'in ilerleyen demans hastalığının, örgüt içerisinde paniğe neden olduğu bilgisine yer verildi. FETÖ elebaşının yanında biri olmadan hareket edemediği ve kimseyi tanımadığı ifade edildi. Söz konusu durumun ortaya çıkmasını istemeyen FETÖ'cülerin Gülen'e konuşması için ilaç verdikleri ve bu ilaçlar sayesinde de videolar çekip montajladıkları ileri sürüldü.

GÜLEN'NİN KULLANDIĞI HASTA BEZİNİ SAKLIYORLAR İDDİASI

Hastalığıyla beraber hareketleri de kısıtlanan Gülen'in yürüyemediği için tekerlekli sandalye, tuvalete gidemediği için de yetişkin bezi kullandığı; bu bezlerin de FETÖ'nün sözde yöneticileri tarafından hastalığını saklamak için çöpe bile attırılmadığı iddia edildi.

FETHULLAH GÜLEN'İN HASTALIĞI NE? DEMANS NEDİR?

Bunama olarak da bilinen Demans, beyin hücrelerinin zarar görmesi sonucu, düşünme, hatırlama ve muhakeme gibi zihinsel işlevlerin kişinin günlük yaşamını ve aktivitelerini etkileyecek düzeyde kaybıdır. İnsan beyninde geçmişte sağlıklı olan sinir hücrelerinin doğru çalışamaz hale gelmesi sonucu diğer beyin hücrelerinin aktivitelerini kaybetmesi ve ölmesi demansın nedenidir.

Hafıza kaybının yanında demansı destekleyen semptomların da olması gerekir. İletişim kurmakta güçlük yaşanması, karar vermede zorluk ve en basit problemlerinin çözümünde bile başarısız olunması demansa işaret eder.

Sonraki Haber