Fırtına çıkış peşinde

Süper Lig’de son 2 haftadır galibiyete hasret kalan Trabzonspor, bugün oynayacağı Gaziantep FK deplasmanından 3 puanla dönerek yeniden yükselişe geçip, zirve yarışına ortak olmak istiyor. Kalyon Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde son 2 maçında EMS Yapı Sivasspor ile deplasmanda 3-3 berabere kalan, sahasında ise Mondihome Kayserispor'a 1-0 mağlup olan bordo-mavili takım, Gaziantep FK deplasmanından 3 puanla dönerek çıkışa geçmek istiyor.

MENDY DÖNÜYOR

Karşılaşmanın son çalışmasını dün tamamlayan Trabzonspor’da, EMS Yapı Sivasspor maçında gördüğü kartla cezalı duruma düşüp, Kayserispor karşılaşmasında forma giyinemeyen Batista Mendy’nin, Gaziantep FK deplasmanında yeniden forma giyinmesi bekleniyor. Berat Özdemir'in yine orta sahadaki partneri olması bekleniyor.

Bordo-mavili takımda; sakatlığı bulunan Orsic ile Kayserispor maçında sakatlanıp, tedavisi süren Pepe dışında eksik bulunmuyor. Trabzonspor’un Gaziantep FK karşısında muhtemel 11’i şu şekilde: Uğurcan, Benkovic, Baniye, Eren, Mehmet Can, Mendy, Bakasetas, Abdülkadir, Fountas, Visca, Onuachu.

TRABZONSPOR’A KAZAK FORVET

Trabzonspor’da Umut Bozok ile yolların ayrılması bekleniyor. Bordo-mavililer Bozok’un yerine Maksim Samodorov'u düşünüyor. Kazak santrfor kariyerini Aktobe'de sürdürüyor. Trabzonsporlu scoutların izleyip beğendiği, teknik direktör Abdullah Avcı'nın onay verdiği, yönetimin de ilk temasları kurduğu 21 yaşındaki golcü de transfere sıcak bakıyor. Sağ kanat ve sol kanatta da oynayabilen 21 yaşındaki Samorodov, 30 maçta 7 gol attı 5 defa da asist yaptı.

Sonraki Haber