Fransa'da korkunç olay! Eşine tecavüz ettirip, görüntülerini çekmiş

Fransa’da yaşayan Dominique P., eşine yıllarca hem kendi hem de başka erkekler cinsel saldırıda bulunmuş. Sanığın bilgisayarında eşine ait yüzlerce bilinçsiz halde çekilmiş fotoğraf ve video bulundu. Ayrıca sanığın, 1991’de işlenen bir cinayet ve tecavüz suçlamasıyla da yargılandığı belirtildi.

Fransa’da 71 yaşındaki Dominique P. isimli bir şahıs, eşine yönelik cinsel saldırılar nedeniyle yargılanıyor. Sanık, hem kendi hem de onlarca erkeği de bu saldırılara katılmaları için organize etmekle suçlanıyor.

Eşini uyuşturarak bilincini kaybettiren adam internet üzerinden iletişime geçtiği şahısları eve çağırarak karısına cinsel saldırıda bulunmalarını sağladı.

KADIN HER ŞEYDEN HABERSİZ

Avukatlar, kadının uyuşturucu nedeniyle yaşananlardan tamamen habersiz olduğunu belirtti. Soruşturma kapsamında polis, 72 farklı erkeğin en az 92 cinsel saldırı vakasına karıştığını tespit etti. Bu kişilerden 50’sinin kimlikleri belirlenerek yargılanıyor.

Hiçbir şeyden habersiz olan mağdur kadın, yaşananlardan 2020 yılında polisin bilgilendirmesi üzerine haberdar oldu. Avukatı, mağdur kadının video kayıtlarını izleyeceğini söyledi.

MAĞDUR KADINA AİT GÖRÜNTÜLER VARMIŞ

Polis, sanığın Eylül 2020’de gittiği bir AVM'de kadınların videosunu çekerken yakalandı. Ayrıca sanığın bilgisayarında karısına ait yüzlerce bilinçsiz halde çekilmiş fotoğraf ve video buldu. Bu görüntülerin, çiftin evinde gerçekleşen çok sayıda cinsel saldırıyı gösterdiği öne sürülüyor. Saldırıların 2011 yılında başladığı düşünülüyor.

Davada sanığın, 1991’de işlenen bir cinayet ve tecavüz suçlamasıyla da yargılandığı belirtildi.

Sonraki Haber