Furkan ve Alperen yine göz doldurdu

BU sezon NBA'de adından sıkça söz ettiren milli basketbolcularımız Furkan Korkmaz ve Alperen Şengün, dün gece oynanan müsabakalarda yine önemli performanslara imza attı.

NBA'de Philadelphia 76ers forması giyen Furkan Korkmaz, New Orleans Pelicans'ı 117-107 mağlup ettikleri maça ilk 5'te başladı. 24 yaşındaki milli basketbolcu 37 dakika boyunca sahada kalırken, galibiyete 13 sayı, 3 ribaunt ve 3 asistlik katkı yaptı. Philadelphia'nın başantrenörü Doc Rivers, üç gün önce yaptığı açıklamada, Furkan Korkmaz'ın basketbolundan övgüyle bahsetmiş ve “Furkan'ı maça ilk 5'te başlattığımızda daha rahat ve iyi oynuyor. Kendini daha rahat hissediyor. Setlerimizi başarıyla uyguluyor. Ondan çok memnunum.” ifadelerini kullanmıştı.

ALPEREN ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPTI

Bu yıl NBA’deki ilk sezonunu geçiren ve özellikle pota altı hücum performansıyla dikkatleri üzerine çeken milli basketbolcu Alperen Şengün, takımı Houston Rockets'ın evinde San Antonio Spurs'e 134-104 yenildiği karşılaşmada 24 dakika boyunca sahada kaldı. 19 yaşındaki genç pivot müsabakayı 14 sayı, 5 ribaunt, 3 blok ve 1 asistle tamamladı.

Sonraki Haber