Galatasaray adım adım şampiyonluğa koşuyor

Galatasaray deplasmanda İstanbulspor'u yenerek şampiyonluk yolunda dev bir adım attı, maç fazlasıyla Fenerbahçe'nin 8 puan önüne geçti.

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında İstanbulspor ile Galatasaray, Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda karşılaştı. Mücadelenin ilk bölümleri iki takım adına da dengeli geçerken sarı kırmızılılar ilerleyen dakikalarda kontrolü ele aldı ve rakip kalede gol aradı. Sarı kırmızılıların aradığı gol 45. dakikada penaltıdan geldi. Penaltıda topun başına geçen Icardi, kaleciyi ve topu ayrı köşelere gönderdi.

ZANIOLO KIZARDI

Karşılaşmanın ilk 45 dakikası bu skorla sona ererken ikinci yarıda da İstanbul kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. İlk yarıya göre temposuz geçen ikinci yarıda Zaniolo 75. dakikada kırmızı kart görerek sarı kırmızılıları 10 kişi bıraktı. İstanbul eksik kalan rakibi karşısında beraberlik arasa da maçta son sözü yine Icardi söyledi. Arjantinli yıldız 89. dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak Galatasaray'ı 2-0'lık üstünlüğe taşıdı. Mücadele de bu skorla sona erdi.

Bu galibiyetle birlikte Galatasaray puanını 76'ya çıkardı ve maç fazlasıyla Fenerbahçe'nin 8 puan önüne geçti. Sarı kırmızılılar cumartesi günü sahasında Sivasspor'u ağırlayacak.

Sonraki Haber