Galatasaray, Bayern Münih deplasmanında… Aslan tarih yazmak için sahaya çıkacak

Sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’nde dördüncü hafta maçında Alman devi Bayern Münih’e konuk olacak. Aslan, Devler Ligi’nde 6 sezondur mağlubiyet almayan rakibini devirerek tarihe geçmek istiyor.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında bugün deplasmanda Avrupa’nın ve Almanya’nın dev takımı Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Allianz Arena'da yapılacak maç, TSİ 23.00'te başlayacak. Grupta ilk 3 maçında 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan sarı-kırmızılılar 4 puanla ikinci sırada yer alıyor.

BAYERN MÜNİH ALTI SEZONDUR YENİLMİYOR

Bavyera temsilcisi ise ilk 3 maçından da galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğunda oturuyor. Bayern Münih, son 6 sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında mağlup olmadı. Alman ekibi, 2022-23, 2021-22 ve 2019-20'de bu aşamada yaptığı tüm maçlarını kazandı. Bayern Münih, gruplarda 2020-21'de 5 galibiyet ve 1 beraberlik, 2018-19'da da 4 galibiyet ve 2 beraberlik yaşadı. Alman temsilcisi, en son 2017-18 sezonunda Paris Saint-Germain'e yenildi.

MUSLERA MAÇ KADROSUNDA

Aslan'a dev maç öncesi Fernando Muslera müjdesi geldi. Muslera, Bayern Münih maçının kadrosunda yer aldı. Kasımpaşa mücadelesinde aldığı darbe sonrası sakatlanan Muslera, antrenmana katıldı. Sağlık ekibinin durumunu takip ettiği Muslera'nın oynayıp oynamayacağına maç saatinde karar verileceği kaydedildi. Ayak bileğinden sakatlığı olmasına rağmen iğneyle maçlara çıkan Icardi ise tedavisinin ardından bireysel çalışmalarına salonda devam etti.

BAYERN’DE 3 EKSİK

Bavyera temsilcisinde 3 oyuncu sakatlıkları nedeniyle Galatasaray'a karşı mücadele edemeyecek. Bayern Münih'te stoperler Matthijs de Ligt ve Tarek Buchmann ile sol bek Raphael Guerreiro, sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada süre alamayacak.

BAYERN MÜNİH-GALATASARAY

SAAT: 23.00
STAT: ALLİANZ ARENA
HAKEM: ANTONİO NOBRE
YAYIN: EXXEN

Sonraki Haber