Galatasaray Çaykur Rizespor'u farklı geçti! Fenerbahçe ile olan puan farkını 5'e yükseltti

Galatasaray zor geçmesi beklenen Çaylur Rizespor maçını güle oynaya kazandı... Rakibini farklı geçen sarı kırmızılılar maç fazlasıyla Fenerbahçe ile olan puan farkını da 5'e çıkardı.

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor RAMS Park'ta karşılaştı... Sarı kırmızılılar sahadan 6-2'lik galibiyetle ayrıldı... Ev sahibine galibiyeti getiren golleri Kerem Demirbay (3), Köhn,Torreira ve Mauro Icardi kaydetti.

GALATASARAY PUAN FARKINI 5'E YÜKSELTTİ

Galatasaray 5-2'lik bu galibiyetin ardından puanını 78'e yükseltti. Sarı kırmızılılar bu galibiyetle maç fazlasıyla Fenerbahçe ile olan puan farkını 5'e yükseltti.

BERKAN STOPER OYNADI

Okan Buruk, Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakcı'nın yokluğunda asıl mevkisi orta saha olan Berkan Kutlu'ya stoperde görev verdi. Sezon başında İtalya'nın Genoa takımına kiralanan ancak ara transferde takıma dönen Berkan, Okan Buruk'un joker oyuncularından biri oldu. Okan Buruk, bu sezon sol bekte görev verdiği tecrübeli orta saha oyuncusunu, Çaykur Rizespor karşılaşmasında sol stoperde sahaya sürdü.

ZİYECH, 2024'TE İLK KEZ KADRODA

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech, bu yıl ilk kez maç kadrosuna girdi. Son olarak Süper Lig'in 18. haftasında 24 Aralık 2023'te yapılan Fenerbahçe derbisinde süre alan Ziyech, daha sonra Afrika Uluslar Kupası'na gitti. Fas Milli Takımı'nın formasını giyen Ziyech, turnuvadan sakat döndü. Tecrübeli hücum oyuncusu, bu sürede 11 Süper Lig, 3 Ziraat Türkiye Kupası ve 2 UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 16 resmi maçta kadroya giremedi.

Sonraki Haber