Galatasaray ilk haftada takıldı

Son şampiyon Galatasaray Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor deplasmanına konuk oldu.

Trendyol Süper Lig'de Mondihome Kayserispor ile Galatasaray takımları RHG Enertürk Enerji Stadı'nda karşılaştı. Mücadele iki takımın da kontrollü oyunuyla başlarken ev sahibi ekip zaman zaman tehlkeli ataklar üretti. Galatasaray ilerleyen bölümlerde dengeyi bulsa da ilk yarıda gol sesi çıkmadı ve taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi.

Mücadelenin ikinci yarısı da ilk yarıya benzer bir şekilde başladı. Kayserispor bu yarıya baskılı başlarken hızlı ataklarla pozisyon üretti. Galatasaray'ın özellikle orta sahasındaki boşluklardan yararlanan ev sahibi ekip ilk bölümde daha çok Galatasaray'ın ceza sahasında göründü. İlerleyen bölümlerde Galatasaray dengeyi yakalasa da bir türlü istediği pozisyonlara giremedi.

Karşılaşmadan gol sesi çıkmazken mücadele başladığı gibi sona erdi.

YENİ TRANSFERLER OYUNDA

Galatasaray'ın yeni transferi Wilfried Zaha ve Kerem Demirbay ilk kez bir maç kadrosuna girdi. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız golcüsü Icardi ile Olimpija Ljubljana maçında sakatlığından dolayı riske edilmeyen Torreira, Kayserispor maçında yedek kadroda yer aldı. Hafif sakatlığı bulunan Nicolo Zaniolo'nun yanı sıra Tete, Yusuf Demir, Fredrik Midtsjö ve Olimpiu Morutan Kayseri'ye getirilmemişti. Maçın ikinci yarısında Icardi, Zaha ve Kerem Demirbay oyuna dahil oldu.

Sonraki Haber