Galatasaray kupaya veda etti

Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray sahasında Başakşehir'i konuk etti. Mücadeleyi 3-2 kazanan Başakşehir yarı finale yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray ile Başakşehir takımları Nef Stadı’nda karşılaştı. Karşılaşma oldukça tempolu bir şekilde başladı. Sarı kırmızılılar 5. dakikada Kerem ile öne geçse de gol ofsayt nedeniyle iptal edildi. 

Mücadelenin 13. dakikasında Başakşehir öne geçmeyi başardı. Serdar Gürler'in pasıyla topla buluşan Patryk Szysz, sol çaprazdan ceza sahasına girdikten sonra vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi. Bu gole Galatasaray 7 dakika sonra cevap verdi. Kaan Ayhan kornerden attığı kafa golüyle durumu 1-1'e getirdi. 

İKİNCİ YARI DA TEMPOLU BAŞLADI

Gelen gollerin ardından tempo bir an olsun düşmezken 30. dakikada Başakşehir Aleksic'in attığı golle bir kez daha öne geçti. Mertens'in 40. dakikada attığı gol el kontrolü nedeniyle iptal edilirken Başakşehir soyunma odasına 2-1'lik üstünlükle girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı da oldukça tempolu başladı. Beraberlik için yüklenen sarı kırmızılılar 51. dakikada Icardi ile bir kez daha beraberliği getirirken 65. dakikada Szysz attığı golle Başakşehir'i 3-2 öne geçirdi. 

Sarı kırmızılıların beraberlik çabaları sonuç vermedi ve mücadele Başakşehir'İn 3-2'lik üstünlüğüyle noktalandı. Bu sonuçla Galatasaray Türkiye Kupası'na çeyrek finale veda ederken Başakşehir turladı.

Sonraki Haber