Galatasaray şampi...

Galatasaray sahasında ağırladığı Sivas engelini rahat geçti. 10 gün sonra Ankaragücü deplasmanına gidecek olan Aslan o maçı da kazandığı takdirde 23. şampiyonluğunu ilan edecek.

FOTOĞRAF: GÖKHAN BÜYÜK

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray ile Demir Grup Sivasspor takımları Nef Stadı’nda karşılaştı. Maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkan sarı kırmızılılar taraftarının da desteğini arkasına alarak maça baskılı başladı. İlk dakikadan itibaren oyunu rakip alana yıkan Galatasaray aradığı golü süper starı Icardi ile buldu. 13. dakikada Kerem'in pasında sağ çaprazdan topla buluşan Icardi, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

SAHNEDE YİNE ICARDİ

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasın bu skorla tamamlanırken ev sahibi ekip ikinci yarıya da baskılı başladı ve Icardi kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak Galatasaray'ı rahatlattı. 64. dakikada Sacha Boey'in ortasında arka direkte topa yükselen Icardi, harika bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve Galatasaray durumu 2-0'a getirdi. 

Karşılaşma bu skorla sona ererken Galatasaray puanını 79'a çıkarttı. Sarı kırmızılılar 30 Mayıs'ta Ankara'da Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Aslan bu karşılaşmayı da kazandığı taktirde ligde şampiyonluğunu ilan edecek.

Sonraki Haber