Galatasaray seriye başladı

RAMS Başakşehir, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray ile Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşılaştı. Mücadeleyi 2-1 kazanan sarı kırmızılılar üst üste 4 maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.

FOTOĞRAF: GÖKHAN BÜYÜK

Galatasaray Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir deplasmanına konuk oldu. Mücadelenin ilk bölümlerinde sarı kırızılı ekip daha baskılı görünürken ilerleyen bölümlerde oyun iki taraf için de orta saha mücadelesine döndü. Sarı kırmızılılar ilk yarının son bölümlerinde golü bulmayı başardı.  43. dakikada Tete'nin sağ kanattan getirdiği topta ceza sahası dışında topla buluşan Ziyech düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

ICARDİ YİNE SAHNEDE

Mücadelenin ilk yarısı bu şekilde sona ererken sarı kırmızılılar ikinci yarıya golle başladı. 50. dakikada Icardi kullandığı penaltı vuruşunda topu ve kaleciyi ayrı köşelere yolladı ve golünü attı. Sarı kırmızılılar bu golle rahatlarken 15 dakika sonra Başakşehir'e kiralık olarak gönderdiği Dubois farkı bire indirdi. 65. dakikada sağ kanatta topla buluşan Leo Dubois topu Muslera'nın yanından ağlara gönderdi.

Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve sarı kırmızılılar bu zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmayı başardı.

Galatasaray bu galibiyetle puanını 13'e yükseltti. Başakşehir ise 3 puanda kaldı.

Sonraki Haber