Galatasaray Sivas'ta kritik virajda! Aslan, Fenerbahçe'nin farklı kazandığı haftada hata yapmak istemiyor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de ertelenen 16. hafta maçında bugün EMS Yapı Sivasspor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Fenerbahçe'nin 7-1'lik galibiyetinin ardından Aslan, Sivas'ta hata yapmak istemiyor

Galatasaray ve Sivasspor erteleme maçında bugün Sivas'ta karşı karşıya gelecek. BG Grup 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maç saat 17.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Mücadele beIN SPORTS'tan canlı yayınlanacak.

Ligin geride kalan bölümünde 15 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, 47 puan topladı. Sivasspor ise ligde altışar galibiyet, beraberlik ve yenilgi sonucunda hanesine 24 puan yazdırdı.

GALATASARAY'DA 6 EKSİK

Galatasaray'da 6 oyuncu, çeşitli nedenlerle Sivasspor maçında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Mauro Icardi, Davinson ve Oliveira, sarı kart cezalısı Barış Alper Yılmaz ile Afrika Kupası'nda mücadele edecek ülkelerinin milli takımlarına davet edilen Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu, bugünkü maçta görev yapamayacak. Galatasaray'da sarı kart cezaları biten Sacha Boey ve Lucas Torreira ise görev verilmesi durumunda sahadaki yerlerini alacak. Sarı-kırmızılı takımda Abdülkerim Bardakcı, maç öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

BÜLENT UYGUN’LA İLK MAÇINI KAZANDI

Sivasspor ise yeni teknik direktörü Bülent Uygun ile çıktığı ilk maçından 3 puanla döndü. Kırmızı-beyazlı takım geçen hafta deplasmanda Kayserispor’u 3-1 mağlup etti. Sivasspor'da 3 futbolcu Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. Kırmızı-beyazlı ekipte sarı kart cezalısı olan Rey Manaj'ın yanı sıra Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulunan Clinton N'Jie ile Ahmed Musa kadroda yer alamayacak. Öte yandan, Sivasspor'da 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Kırmızı-beyazlılarda Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi ve Samu Saiz, Galatasaray maçında sarı kart görmesi durumunda bir sonraki hafta oynanacak oynamayacak.

Sonraki Haber